Torbalı Atatürk'ü Zirvede Andı - Son Dakika
Güncel

Torbalı Atatürk'ü Zirvede Andı

Torbalı Belediyesi Dağcılık Ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Kapsamında Mahmut Dağı Zirvesine Çıkıp Türk Bayrağını Astı…

09.11.2015 10:49

Torbalı Belediyesi Dağcılık Ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü , Kemalpaşa sınırlarındaki Mahmut Dağı'nın zirvesine Atatürk motifli dev bir Türk bayrağı astı.

Pazar sabahı Kemalpaşa Dereköy'den yola çıkan 60 kişilik ekip tam 12 kilometrelik bir tırmanıştan sonra Mahmut Dağı'nın 1400 rakımlı zirvesine ulaştı. Yanlarında getirdikleri 6 metre uzunluğundaki ve 4 metre genişliğindeki Atatürk motifli Türk bayrağını zirvedeki yangın gözetleme kulesine asan ekip,bayrak önünde hatıra pozu çektirdi.Torbalı Belediyesi Dağcılık Kulübü'nün kurucularından olan Selahattin Koçak "Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını ifade ederek,"Ata'mıza olan saygı ve sevgimizi bu şekilde göstermiş olduk.
Ruhu şad olsun"dedi.

BAŞKAN GÖRMEZ ARAYIP KUTLADI

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 1400 rakımlı zirveye ulaşan dağcılık kulübü üyelerini arayarak kutladı. Başkan Görmez" Biz Torbalı farkıyla Atatürk'ü andık. 10 Kasım'da yas tutmak yerine, farklı sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle Atatürk'ü eserlerini anmanın daha anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle dağcılık kulübümüzü kutluyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torbalı Atatürk'ü Zirvede Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement