Tuana Artık Çok Mutlu - Son Dakika
Güncel

Tuana Artık Çok Mutlu

Antalya'da, yılbaşı günü işten çıkarıldığı için ağlayan babasının gözyaşlarını silen 5 yaşındaki Tuana artık mutlu.

17.01.2015 17:38

Muratpaşa Belediyesi, tüm Türkiye'yi duygulandıran minik Tuana'nın babasını işe yerleştirdi. Güvenlik görevlisi Murat Aras, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla işe alındı.

DUYGULANDIRAN KARE

Antalya Büyükşehir Belediyesi 17 gün önce taşeron şirkete bağlı 200 güvenlik görevlisinin işine son verdiğini açıklamış ve işten çıkarılan güvenlik görevlileri belediye önüne gelerek kararı protesto etmişti. İşten çıkarılan güvenlik görevlilerinden 32 yaşındaki Murat Aras da 5 yaşındaki küçük kızı Tuana ile belediye önünde arkadaşlarına destek olmak için eyleme katıldı. Eylem sırasında baba Aras gözyaşlarını tutamayınca, kucağındaki minik kızı Tuana babasının gözyaşlarını silerek sarılmıştı. Bu görüntü tüm Türkiye'yi duygulandırmış, Aras ailesine çeşitli dernek ve odaların yanı sıra Türkiye’nin birçok yerinden destek gelmişti.

ARTIK YÜZÜ GÜLÜYOR

İşsiz kalan baba Murat Aras’ın sesini Muratpaşa Belediyesi duydu. Minik Tuana’nın babası, güvenlik görevlisi olarak 14 Ocak'ta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi’nde güvenlik görevlisi olarak işe başladı. Kızı Tuana ile birbirlerine sarılan baba kızın artık yüzü gülüyor.

Tuana Artık Çok Mutlu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuana Artık Çok Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement