Uğur Işılak: 10 veya 15 Saniye Uyudum - Son Dakika
Güncel

Uğur Işılak: 10 veya 15 Saniye Uyudum

Uyuyakalma fotoğrafıyla gündem olan AKP milletvekili Uğur Işılak, yaptığı açıklamada "Evet uyuyakalmışım. Toplam 10 veya 15 saniye..." diyerek eleştirilere yanıt verdi.

01.08.2015 12:11  Güncelleme: 13:04

Seçim öncesi "Meclis'e uyumaya gitmiyorum" diyen ünlü sanatçı AK Parti Milletvekili Uğur Işılak'ın uyuduğu gözlenmiş bu olay sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

"HARIL HARIL ÇALIŞANLARDAN BİRİYİM"

Twitter hesabından kendisini eleştirenlere "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de o harıl harıl çalışanlardan biriyim." diyen Işılak'tan bugün ikinci açıklama geldi.

"İFTİRA ATANLAR..."

Işılak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, insanın en masum hallerinden biri olan uyurkenki halinin linç kampanyasına çevirmek istenildiğini belirtirek "İfira atanlar dönüşü olmayan bir günah ve haysiyetsizlik çukurunda boğuldular." dedi.

"TOPLAM 10 VEYA 15 SANİYE"

Işılak'ın açıklaması şöyle: "Evet uyuyakalmışım. Toplam 10 veya 15 saniye... Bazen yolculuklarda, bazen misafirlikte, bazen hastanede beklerken böyle uyuklamalar olur. Bu da insanın en doğal ve aynı zamanda en masum hallerinden biridir. Masum hallerinden diyorum, çünkü insan uyuduğunda "dedikodu" yapamaz, "gıybet" edemez, "iftira" atamaz. Benim uykumdan dolayı gıybet ve iftira batağına düşenler, keşke uyusalardı da böyle dönüşü olmayan bir günah ve haysiyetsizlik çukurunda boğulmasalardı.

Uğur Işılak: 10 veya 15 Saniye Uyudum

Son Dakika Güncel Uğur Işılak: 10 veya 15 Saniye Uyudum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (115)

  • ANTİ AKP-MHP: SİZ 10-15 YILDIR BU MİLLETİ UYUTUYORSUNUZ BEEEE 31 5 Yanıtla
  • tc: uyuyan biri ne kadar uyuduğunu bilmez benim vergim haram olsun 7 27 Yanıtla
  • Adem: Seni uyuyasın diye mi millet vekil seçti. Git evde uyu. 24 2 Yanıtla
  • 000: Uyudun yani...eeeee. 24 1 Yanıtla
  • Ismail..: Keske hep uyusa(lar) ama hep utmeseleér 23 2 Yanıtla
  • asigençlik: sana 10 15 saniye gelmiştir 17 1 Yanıtla
  • osisisi: şöyle uyuyucak bi iş bulamadık millet yattığı yerden para kazanıyor iyi iş valla 18 0 Yanıtla
  • BURSA AK GENÇLİK: NE KADAR ASKER ŞEHİT OLURSA OLSUN BİZİ İKTİDARDAN İNDİREMİYECEKSİNİZ. KAOSU SEÇEN CEHAPELİLER BUNUN SUCLUSU SENSIN ALLAH AKPARTİYİ UGUR IŞILAK REİSİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESIN YETER 2 15 Yanıtla
  • Hasan: Bırak bırakl yalaka..Milyarlarca lira para alıyorsun..Orası çalışma yerimi uyuma yerimi..Devlet memuru görev başında uyurmu..Bu ne rezalet 16 0 Yanıtla
  • Selami..: Yorumlara bakıyorumda hemen yamyam gibi saldırılar oluyor..Uğur Işılak'ı tanırım çok çalışkan, çok haraketli biridir uyuduysa yorgunluktan bitap düşmüştür..ışılak akpli değilde chpli olsaydı bu kadar eleştirilmezdi... sanki diğer milletvekilleri sırtında yükmü taşıyor onlarda uyuyor... 8 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement