Ünlü Reklamcı Tuğrul Süer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Reklamcı Tuğrul Süer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü reklamcı Tuğrul Süer son yolculuğuna uğurlandıİSTANBUL - Beşiktaş'taki evinde evvelsi gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uluslararası reklamcılık yarışması Epica'yı kazanmış ünlü reklamcı ve yönetmen Tuğrul Süer (61), öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından...

16.08.2017 23:04

Ünlü reklamcı Tuğrul Süer son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Beşiktaş'taki evinde evvelsi gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uluslararası reklamcılık yarışması Epica'yı kazanmış ünlü reklamcı ve yönetmen Tuğrul Süer (61), öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Süer'in cenazesinde gözyaşları sel oldu.

İstanbul Beşiktaş Levazım Mahallesi'ndeki evinde evvelsi gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü reklamcı Tuğrul Süer için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Süer'in ailesinin yanı sıra arkadaşları, yakınları ve dostları katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede, yakınları onun tabutunu okşayarak ağladı. Uluslararası reklamcılık yarışması Epica Awards ödüllü Tuğrul Süer için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından helallik alınarak dua edildi. Daha sonra Süer'in tabutu yakınları tarafından omuzlara alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Epica ödülünü kazanmış sayılı Türk sanat yönetmenlerinden bili olan Tuğrul Süer'in en önemli kampanyalarından birinin "İnsan görmek istediğini görür" kampanyası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Reklamcı Tuğrul Süer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement