Uyuşturucu Çetesiyle Çatışmaya Giren Asker Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Çetesiyle Çatışmaya Giren Asker Yaralandı

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda yeğenini almaya gelen Uzman Çavuş Avşar, uyuşturucu çetesiyle girdiği çatışmada yaralandı.

30.11.2014 16:11  Güncelleme: 00:52

Batman'da bir uzman çavuş uyuşturucu çetesi ile girdiği çatışma sonucu yaralandı.

YEĞENİNİ ALMAYA GELMİŞTİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde görevli Uzman Çavuş Bahadır Avşar (25), bir uyuşturucu çetesi tarafından İstanbul'dan Batman'a getirilen yeğeni Muhammed Avşar'ı (15) almak için Batman'a geldi. Uyuşturucu çetesini takip eden ve yeğenini almak isteyen Bahadır Avşar ile kimliği belirsiz kişiler arasında Pamukçular Caddesi üzerinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çete üyeleri ile Uzman çavuş Avşar arasında yaşanan silahlı çatışmada Avşar, omzuna isabet eden kurşun sonucu yaralandı.

SALDIRGANLAR AVŞAR'IN YEĞENİNİ KAÇIRDI

Saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Saldırganlar olay yerinden Avşar'ın yeğenini de alarak izlerini kaybettirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Uzman Çavuş Avşar, olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Avşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Batman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'daki evinden kaçan M.A. isimli yeğenini almak üzere izinli olarak Batman'a gelen uzman çavuş Bahadır A.'nın, içerisinde yeğeninin de bulunduğu araçla seyir halindeyken yolunun kesildiği ve silahlı kavgada yaralandığı ifade edildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Batman Valiliği yaptığı açıklamada, Kısmet Mahallesi Tütüncüler Caddesi üzeri Gök Taksi civarında yolunu kesen araçtan inen şahıslarla uzman çavuş Bahadır A. arasında tartışma çıktığı ve çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu Bahadır A.'nın yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Uyuşturucu Çetesiyle Çatışmaya Giren Asker Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Çetesiyle Çatışmaya Giren Asker Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Karadenizli: Bide helal batmanlılarara yazmış gaypağın biri ananızın bacınızın başına bişe gelse amerikayı arar fbi dan yardım istersin dimi nankör vatansız ırksızlar sizler kadar yediği kaba sıçan bi insan çeşidi daha görmedim 45 24 Yanıtla
  • elbistanlı46: Eee teröristtin adı uyuşturucu çetesi oldu. 36 8 Yanıtla
    KALPSİZ KURT: BATMAN ESKİDEN DİNDAR YANİ MÜSLÜMAN LARIN YAŞADIĞI YERDİ ŞİMDİ EROİN ESRAR IN CİRİT ATTIĞI YER BU PK DESTEKLEYİN DAHA NELER YAPACAK BATMANLIYA DURUN SİZ 19 2
  • faşo türkler: Helal Olsun Batmanlılara İşte Bu Buna Sevindim. . 7 34 Yanıtla
  • hasan t.: Kafir PKK Güneydoğuyu Dinsizleştirmek İstiyor. 24 7 Yanıtla
  • alaattin yazıcı: bizim devletimizde iş yokki. askere polise devlete hainlik yapan kişilere kayıtsız şartsın vur emri çıkaracak. 22 2 Yanıtla
  • Yunus: Allah'ım yar ve yardımcınız olsun teşkilatımızdan gurur duyuyoruz 14 4 Yanıtla
  • kayan1: tek başına niçin gidersin askerim alsna ynanına kolluk kuvvetlerini 12 4 Yanıtla
  • emu: yiğen nedir ya. doğrusu 'yeğen'dir. çok amatörsünüz 3 6 Yanıtla

Advertisement