Vali, BDP'li Başkanın Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vali, BDP'li Başkanın Nikah Şahitliği Yaptı

Vali Yılmaz Arslan, BDP'li Serhat Temel'in düğününe katıldı, nikah şahitliği yaptı.

14.04.2013 13:35  Güncelleme: 12:22

Batman Valisi Yılmaz Arslan, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya ve Siirt Belediye Başkanı bağımsız Selim Sadak, Batman Belediye Başkanvekili BDP'li Serhat Temel'in dün akşam yapılan düğününe katıldı, nikah şahitliği yaptı.

Avukat Emine Şeker ile yaşamını birleştiren BDP'li Serhat Temel'in dün akşamki düğününe Vali Yılmaz Arslan, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, BDP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Karabulut, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Van Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya, Kurtalan Belediye Başkanı BDP'li Necat Yılmaz, BDP PM üyesi Nezir Gülcan, BDP Batman il teşkilatı, il genel ve belediye meclis üyeleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.

Beyaz Şato Düğün Salonu'nda Kürtçe türküler eşliğinde halay çeken davetliler, pisti boşaltmayınca izdiham oluştu. Emine Şeker ve Serhat Temel çiftinin nikah şahitliğini Vali Yılmaz Arslan, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, KCK/TM davasında tutukluyken bir süre önce serbest bırakılan Van Belediyesi'nin BDP'li Belediye Başkanı Bekir Kaya, Siirt Belediyesi'nin bağımsız Belediye Başkanı Selim Sadak ile birlikte yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından BDP'li Akat, çifte özgür ve eşit yaşam hakkı bulmalarını istediğini belirterek, "Evlilik cüzdanını ise belediye başkanvekiline veriyorum" dedi.

Batman Valisi Yılmaz Arslan ise 8 aydan beri görev yaptığı Batman'da Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile uyumlu çalıştıklarını ifade ederek, "Güzel bir bahar akşamında başkanvekilimizin düğünündeyiz. Sayın Temel'in iyi bir baba olacağına inanıyorum" diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali, BDP'li Başkanın Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement