Vali Kamçı'dan KAYSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Kamçı'dan KAYSO'ya Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'ye veda ziyaretinde bulundu.

08.11.2018 15:20

Kayseri'ye hizmetlerinden dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür eden KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Sayın Valimiz ülkemizin içinden geçtiği çok zor bir dönemde Kayseri'ye gelerek iki yıldan fazla bir süredir bizlere önderlik etti.Kendilerine müteşekkiriz" dedi.

Vali Kamçı'ya bundan sonraki hayatında başarılar dileyen Başkan Büyüksimitci, "Sayın Valimizle uyum içerisinde güzel günler geçirdik. Beraber birçok çalışma yürüttük. Sanayicilerimiz adına yaptığımız her çalışmada kendilerinin desteğini gördük. Bu kısa süre içerisinde Kayseri sanayisine ve ticaretine verdiği katkılardan dolayı ben kendilerine üyelerimiz adına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kayseri'nin sanayisi gelişmiş illerin başında geldiğine vurgu yapan Vali Süleyman Kamçı ise, tüm kurumlarla uyum içerisinde güzel bir çalışma süreci yaşadıklarını belirterek, böyle bir şehirde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Kamçı'dan KAYSO'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement