26 Ton "On Numara Yağ" Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

26 Ton "On Numara Yağ" Ele Geçirildi

26 Ton "On Numara Yağ" Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Tuzla Organize Sanayi Bölgesindeki bir tankerde, "10 numara yağ" ele geçirdi.

27.01.2015 17:25  Güncelleme: 17:29

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tankerde yaptıkları aramada, İstanbul dışına nakledilmesi planlanan ve piyasada akaryakıt olarak kullanılan "10 numara yağ" ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik olarak 26.01.2015 günü yapılan çalışmalar kapsamında; İlimiz Tuzla ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir araçta yapılan aramada, İstanbul dışına nakledilen, piyasada 10 numara yağ olarak bilinen ve araçlarda akaryakıt amacıyla kullanılan piyasa değeri yaklaşık 105 bin TL olan 25 ton 660 kg ürün ele geçirilmiştir."

Olayda gözaltına alınan B.Ç. (39), Y.K. (58) ve H.T. (40) adlı şüpheliler hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 26 Ton 'On Numara Yağ' Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement