Yalova Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Yalova Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreninde, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyeleri verildi.

01.06.2016 16:47

Yalova Üniversitesi 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreninde, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyeleri verildi.

Yalova Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Rektör Eruslu, üniversitelerin bilgi toplumunun oluşumunda insan vücudunda beynin üstlendiği görevi üstlendiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Yeniliklerle anılan bir üniversite olmak için özgün bölüm ve program tasarımıyla bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Üniversitemiz, yetkin ve tecrübeli akademik kadrosuyla donanımlı iş gücü hazırlamayı hedefleyerek, yetiştirdiği gençleri hayata uğurluyor. İnternetin yaygınlaştığı, rekabetin küreselleştiği dünyada, değişmeyen tek şey değişimdir. Değişimi yakalayan, fark oluşturur ve rakiplerinin önüne geçer. Değişimi gerçekleştirenler, geleceği tasarlayabilenlerdir."

Konuşmanın ardından fakültelerin ve meslek yüksek okullarında dereceye giren öğrencilere diplomaları ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Yalova İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement