Çocuklarını Yanan Evden Çıkarıp Alevler İçinde Kalan Anne Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Yanan Evden Çıkarıp Alevler İçinde Kalan Anne Kurtarıldı

Çocuklarını Yanan Evden Çıkarıp Alevler İçinde Kalan Anne Kurtarıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde, iki katlı evin üst katında çıkan yangında 2 çocuğunu komşulara verip kurtaran kadın, tekrar döndüğü evde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri anneyi kurtardı.

19.03.2018 17:26  Güncelleme: 17:48

Burdur'un Bucak merkez Konak Mahallesi'nde Yusuf Dursun'a ait 2 katlı evin üst katında yangın çıktı. Üst kattaki dairede kiracı olarak oturan adı öğrenilemeyen kadın, yangını fark ederek komşulardan ve çevredekilerden yardım istedi. Dairenin kapısından 3 ve 6 yaşındaki çocuklarını yardım için gelenlere teslim eden kadın, tekrar eve girince büyüyen alevler nedeniyle mahsur kaldı.

İTFAİYE ANNEYİ MERDİVENLE İNDİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Bucak Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri balkonda kurtarılmayı bekleyen kadını merdiven yardımıyla indirdi. Kurtarılan anne ve 2 çocuğu 112 ekipleri tarafından tedbir amacıyla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Anne ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YANGIN KISA DEVREDEN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR

Evdeki yangın ise itfaiyenin çalışması sonucu söndürülebildi. Maddi hasara neden olan yangının sigorta aksamındaki kısa devreden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklarını Yanan Evden Çıkarıp Alevler İçinde Kalan Anne Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...: anne yüreği işte buna denir.bir tarafta yavruları icin kendini feda eden anne.diger tarafta yavrularını ya sevgilisi ya yasak aşk yada baska nedenle öldüren anne.Allahim kimseyi evlatlarıyla sinamasin 2 0 Yanıtla
  • eylem: işte anne diye bu kadina derim.çok sukurki cocuklara birsey olmamis 2 0 Yanıtla
    TUNÇ06: iyi anne de yangın nasıl çıkmış ? bu önemli kadın gezmeye gitmiş mi ?? sonrada kahramanlık yap ?? peh..tabiğ bunu herkes yapar ama bu olaya meydan vermemek önemli olan bu.evin de otur çocukları kontrol et ...yani.. 1 1

Advertisement