Vodafone, Yeni Akıllı Telefonu Smart 4 Mini'yi Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Vodafone, Yeni Akıllı Telefonu Smart 4 Mini'yi Tanıttı

Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi tanıttı.

18.04.2014 13:07  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone, kendi markasıyla piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi tanıttı.

Vodafone açıklamasına göre, şirket kendi markasını taşıyan akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi avantajlı fiyatla satışa sunuyor.

Temmuz 2010'da lanse ettiği Vodafone 840 ile Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getiren ve akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıran Vodafone Türkiye, dört yıl içinde Vodafone markasını taşıyan telefon ve tabletlerle toplam 17 lansman gerçekleştirdi.

Ekonomik Vodafone Smart Mini ile akıllı telefona geçiş yapmayı kolaylaştıran Vodafone Türkiye, şimdi de serinin yeni telefonu Vodafone Smart 4 Mini'yi tarifeye ek ayda 1 liraya abonelerine sunuyor. Tarifeye ek ödeme seçenekleri ve 24 ay taksit imkanı da tanınıyor.

Vodafone Smart 4 Mini, büyük ekranı ve son teknoloji donanımının yanında kontratsız 375 liralık fiyatı ve tarifeye ek ödeme kolaylıklarıyla dikkati çekiyor. Vodafone'un akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Vodafone Smart 4 Mini, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışıyor. Vodafone Smart 4 Mini, 4.0 inçlik WVGA dokunmatik ekran, 1.3 GHz çift çekirdekli işlemci ve 512 MB RAM'e sahip. Telefonun 4 GB dahili hafızası da microSD kartla 32 GB'ye kadar artırılabiliyor. 3.2 megapiksellik kamerasıyla fotoğraf çekmeyi ve sosyal medyada paylaşmayı kolaylaştıran Vodafone Smart 4 Mini'de 1400 mAh batarya bulunuyor.

- "Abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedefliyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, kurum olarak dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını aboneleri için kolaylaştıran teklifler geliştirdiklerini belirtti. Uysal, "Abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilere kolaylıkla erişebilmesini hedeflerken akıllı telefon sahipliğini de herkes için erişilebilir kılma yönünde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu amaçla dört yıl önce Türkiye'de ilk kez operatör markalı akıllı telefonu lanse ettik" ifadelerini kullandı.

Geçen dört yılda 17 lansmanla Vodafone markalı telefon ve tabletleri aboneleriyle buluşturduklarını kaydeden Uysal, şimdi de bu vizyonla yeni Vodafone markalı akıllı cihazları Vodafone Smart 4 Mini'yi fiyat avantajıyla abonelerine sunduklarını dile getirdi.

Fiyat avantajıyla Vodafone Smart 4 Mini'nin, cepten internet çağına adım atmayı kolaylaştırdığını vurgulayan Uysal, "Üstelik kredi kartına taksit sınırlamasının olduğu bu yeni dönemde 24 aylık ek ödeme seçenekleri ile akıllı telefonları herkes için daha da erişilebilir kılarak Türkiye'de dijital dönüşüme liderlik etmeye devam ediyoruz. Tüm abonelerimizi, yeni Vodafone Smart 4 Mini'yle tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri'ne davet ediyoruz" değerlendirmesini de yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone, Yeni Akıllı Telefonu Smart 4 Mini'yi Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement