Yıldırım Demirören Türk Futbolu 2008 Öncesinin Mahkemelerini Falan İstemiyordur - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Demirören Türk Futbolu 2008 Öncesinin Mahkemelerini Falan İstemiyordur

Yıldırım Demirören Türk Futbolu 2008 Öncesinin Mahkemelerini Falan İstemiyordur

Yıldırım Demirören Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'un TFF Başkanlık seçimini mahkemeye taşıma iddiasını, Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur.

25.06.2015 16:54

Yıldırım Demirören Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy'un TFF Başkanlık seçimini mahkemeye taşıma iddiasını, Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bunda da hem fikirim. Haluk Bey'in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum şeklinde değerlendirdi.

TFF Başkanlık seçimin yapıldığı JW Marriott Hotel'den ayrılmadan önce açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu bir genel kurulu geride bıraktı. Futbol ailesine yakışır bir genel kurul olduğu için tüm delegelere, tüm aday adaylarına ve herkese teşekkür ediyorum. Seçim bugün bitti. Biz büyük bir aileyiz. Bende bu büyük ailenin başkanıyım. Ben tekrar herkese kucağımı açıyorum. Çünkü futbol için hep beraber çalışmamız lazım. Her akilin aklına ihtiyacımız var. Çünkü futbol bizim. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Bana bu teveccühü gösteren kongre üyelerine de teşekkür ediyorum dedi.

TÜRK FUTBOLU 2008 ÖNCESİNİN MAHKEMELERİNİ FALAN İSTEMİYORDUR

Haluk Ulusoy'un seçimi mahkeme taşıma iddiasıyla ilgili olarak Demirören, Bir şey diyemem. Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bunda da hem fikirim. Haluk Bey'in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Demirören Türk Futbolu 2008 Öncesinin Mahkemelerini Falan İstemiyordur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement