Yıldız Yağmurunun Yağdığı Etkinliğin Pr Sponsoru Brandistanbul Oldu - Son Dakika
Güncel

Yıldız Yağmurunun Yağdığı Etkinliğin Pr Sponsoru Brandistanbul Oldu

3 bin üniversite öğrencisinin katıldığı Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri etkinliğine, dev markaların CEO'ları ve Türkiye'nin ünlü yıldızları katılıyor.

21.02.2015 15:32

En iyilerin seçildiği Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri' nde En İyi Şarkı ödülünü Ozan Doğulu ile düet yapan Ece Seçkin 'Hoşuna mı gidiyor?' layık görülürken, En İyi Usta Kadın Oyuncu ödülünü Türkan Şoray, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Çağatay Ulusoy, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Serenay Sarıkaya, En Sevilen Kadın Ünlü ödülünü Meryem Uzerli alacak. Daha birçok En'in yaşanacağı etkinlikte sevilen parçalarıyla Gökhan Türkmen En iyi Erkek Sanatçı ödülüne layık görülürken, güçlü sesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip Rock Müziğin Yıldızı Şanatçı Şebnem Ferah ise En İyi Kadın Sanatçı ödülünün sahibi olacak.

Böylesine büyük ve gençlere katılımı ve çabasıyla gerçekleşen etkinliğin sponsoru olmaktan gurur duyduklarını belirten Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, "Gençlerin girişimiyle gerçekleşen bu tür etkinliklerin daha çok desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Dev markaların CEO'ları gençlere önderlik ediyor. Ve siz de gençlerle Türkiye'nin sektör devleri ve yıldızları buluşsun diye aracı oluyorsunuz. Bundan güzel mutluluk olamaz. Her zaman genç arkadaşlarımızın emeklerini desteklemeye ajans olarak devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Yağmurunun Yağdığı Etkinliğin Pr Sponsoru Brandistanbul Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement