Zonguldak'ta Epilepsi Hastası Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Epilepsi Hastası Yaşlı Adam Kayboldu

Zonguldak\'ta Epilepsi Hastası Yaşlı Adam Kayboldu

Zonguldak Alaplı'nın Çiçekli köyünde, epilepsi hastası olması nedeniyle eşinin tarlaya giderken eve kilitlediği Murat Özkan, yedek anahtarla dışarıya çıkıp kayboldu.

12.06.2015 05:06  Güncelleme: 08:01

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Çiçekli Köyü'nde, epilepsi hastası olması nedeniyle eşinin tarlaya giderken eve kilitlediği 65 yaşındaki Murat Özkan, yedek anahtarla dışarıya çıkıp kayboldu. Özkan, özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda bulunamadı.

63 yaşındaki Hava Özkan, iddiaya göre sabah tarlaya giderken, epilepsi hastası eşini evde bırakıp kapıyı kilitledi. Murat Özkan, evde yedek anahtarı bulup kapıyı açarak dışarıya çıktı. Murat Özkan, bir süre sonra kayboldu. Öğle saatlerinde tarladan dönen Hava Özkan, evde eşinin olmadığını görünce köylülere haber verdi. Köylülerin yaptığı aramalarda Özkan bulunamayınca jandarmaya haber verildi. Jandarma ile gelen AFAD ve UMKE ekipleri köyde ve çevresinde arama yaptı. Özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda Özkan'ın izine rastlanılmadı. Havanın kararmasıyla aramalara ara verildi.

Evde eşinden gelecek haberi bekleyen Hava Özkan, kapıda jandarma komutanını görünce eşinin bulunduğunu sandı. Eşinin henüz bulunmadığını öğrenince gözyaşlarını tutamayan Hava Özkan, şöyle konuştu:

"Eşim 24 yaşından bu yana epilepsi hastası. Hiç böyle bi şey yapmadı şimdiye kadar. Sanki yer yarıldı içine girdi. Daha önce hiç evden kaybolmamıştı. İlk defa oldu. En son komşum saat 10.45'te görmüş. Komşumla konuşmuş. Sonra kaybolmuş. Gidebileceği yerlere baktık ama bulamadık. Umarım eşim sağ salim çıkar gelir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Epilepsi Hastası Yaşlı Adam Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement