Zonguldak Serinlemek İçin Denize Giren Genç Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Serinlemek İçin Denize Giren Genç Boğuldu

Zonguldak Serinlemek İçin Denize Giren Genç Boğuldu

Serinlemek için denize giren genç boğuldu ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Dursun Efe Tutuş, boğularak öldü.

18.07.2015 22:50

Serinlemek için denize giren genç boğuldu

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Dursun Efe Tutuş, boğularak öldü. Tutuş'un sosyal paylaşım sitesine 'Ölümle burun buruna gelmedik, ama kafa kafaya çok verdik' paylaşımı yaptığı görüldü.

İlçeye bağlı Belen Köyü'nde yaşayan Dursun Efe Tutuş, arkadaşları ile birlikte Kocaman Mevkii'ndeki deniz kıyısına geldi. Dalga olmasına rağmen serinlemek için denize giren gençlerden Dursun Efe Tutuş, kısa süre sonra suda kayboldu. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma, itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Aramanın devam ettiği sırada vatandaşların kıyıda ceset olduğu ihbarı üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi. Deniz kıyısında bulunan cesedin Dursun Efe Tutuş'a ait olduğu belirlendi. Tutuş'un cenazesi yapılan incelemenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SON YAZISI 'ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELMEDİK, AMA KAFA KAFAYA ÇOK VERDİK'

Anne ve babasının ayrı yaşadığı belirtilen Tutuş'un babaannesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Dursun Efe Tutuş'un sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 15 Temmuz'da 'Ölümle burun buruna gelmedik, ama kafa kafaya çok verdik' paylaşımı yaptığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Serinlemek İçin Denize Giren Genç Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement