Zonguldak?ta, ?süslü Kadınlar? Bisiklete Bindi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak?ta, ?süslü Kadınlar? Bisiklete Bindi

Zonguldak?ta, ?süslü Kadınlar? Bisiklete Bindi

Zonguldak'ta, 'Süslü kadınlar' bisiklete bindiZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yapılan 'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde, 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' düzenlendi.

25.09.2016 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, 'Süslü kadınlar' bisiklete bindi

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yapılan 'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde, 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' düzenlendi.

Devrim Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı'nda toplanan grup adına basın açıklaması yapan Bilge Özdemir, amaçlarının kadın bisiklet sürücülerinin trafikte var olacağını anlatmakve bunun farkındalığını göstermek istediklerini söyledi. Özdemir, şöyle dedi: "Amacımız trafikte bisikletli kadınların yer alabildiğini göstermek. Egzoz kokusu yerine parfüm kokusu yayılsın diye bir düşüncemiz var. Ereğli'de geçen yıl bisiklet yolunu kullanmıştık, bu yıl ise amaca uygun olarak trafik polisleri eşliğinde trafikte seyredeceğiz. Umarız amacımıza ulaşırız." dedi.

Açıklamanın ardından yaklaşık 50 kadın, polis eskortluğunda Atatürk Anıtı'ndan bisikletlere binerek şehir turu attı. Bazı kadınlar eşleri ve küçük çocukları ile etkinliğe katıldı. 7 kilometrelik turun ardından etkinlik başladığı yerde sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak?ta, ?süslü Kadınlar? Bisiklete Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement