Boğaz'da Tekne Kiralamak İsteyen? - Son Dakika
Kadın

Boğaz'da Tekne Kiralamak İsteyen?

Boğaz\'da Tekne Kiralamak İsteyen?

Birkaç saatlik romantik bir kaçamak ya da yurt dışından gelen önemli misafirleri lüks içinde ağırlamak... Amacı siz belirleyin ama şunu da aklınızdan çıkarmayın; ‘şimdi tekne kiralamanın tam zamanı’.

07.06.2012 16:30

Aileniz, sevdikleriniz ya da önemli misafirleriniz için bu mevsimde yapabileceğiniz en büyük jest, onlara tekne ile unutulmayacak bir Boğaz turu deneyimi sunuyor olmak! Mehtaplı gecelerde gündüzün stresinden uzaklaşıp şehrin güzelliğini içinize çekebilir, dilerseniz hafta sonlarında üsküdar, Moda derken Adalar'a doğru yavaş yavaş süzülebilirsiniz. Birbirinden lüks tekneleri haftalık, günlük ve hatta saatlik olarak kiralama şansına da sahipsiniz. Senaryoyu siz belirleyin, tekne kiralama şirketleri yapımcılığı üstlensin...

Nar Boats

Hızla büyüyen Nar Turizm grubunun bir parçası olan Nar Boats ile aylık, haftalık, günlük ve hatta saatlik olarak tekne kiralayabilirsiniz. Tekne seçenekleriniz; 2010 model 13 metrelik ve 17 metrelik Azimut 42 veya Azimut 45, 2012'de tamamen yenilenen 18 metrelik bir özel yapım ve yine 17 metrelik Amerikan Trawler. Her teknede size özel 1 kaptan ve 1 servis elemanı bulunuyor. Ekstra ücretle gezileriniz için yemek de alabilirsiniz. Turlar Bebek'ten başlıyor. Fakat ekstra ücret ödeyerek farklı bir yerden de başlayabilirsiniz.

Web: http://www.narboats.com

Rezervasyon Hattı: 212 340 65 55

Den Den Yachts

2005 yılında Tamer Köseoğlu tarafından Denden-I motoryatı ile hizmet vermeye başlayan Denden Denizcilik, motoryat sınıfında "Boğaz"ın en iyi hizmet kalitesi ile önde gelen firmalarından. An itibari ile 5 adet VIP sınıf motoryatı ile seçkin müşterilerine hizmet veriyor. 32 metrelik DenDen MegaYacht ve maksimum hızı 30 Knot olan 12 kişilik Special DenDen dahil olmak üzere 7 farklı tekne kiralama seçeneğiniz var.

Web: http://www.kiraliktekneler.com

Tel: 212 251 52 72

Uluçay Yatçılık

Boğazın mavi sularında VIP tekne keyfini yaşayabileceğiniz bir başka kiralama şirketi de Uluçay Yatçılık. VIP yatlar, motoryatlar, ekonomik yatlar, gezi ve davet tekneleri gibi onlarca seçeneğiniz var. Referansları arasındaki ülkemizin önde gelen kuruluşları dikkat çekmiyor değil.

Web: http://www.teknekiralama.com.tr

Tel: 532 409 01 01

Edo Yat Turizm

özel günleriniz, VIP toplantılarınız, mezuniyet kutlamalarınız için ister Boğaz'ın mavi sularında ister adaların eşsiz manzarasında bir gezinti yapmak isterseniz, Edo Yat'ın teknelerinden de kiralayabiliyorsunuz. 17-24 metre arasında değişen motoryatların yanında, tercihinizi 50 metre uzunluğunda, 7,5 metre genişliğindeki lüks motoryattan yana da yapabilirsiniz. Davetleriniz için de ayrıca 'davet tekneleri' mevcut.

Web: http://www.edoyat.com

Tel: 212 236 77 13

Aksu Denizcilik

Tasarımları ile şık ve zarif olan Flamingo, Aksu ve diğer yatlarıyla İstanbul'da sizlere first class hizmet verecek lüks yatlar sunan Aksu Denizcilik, misafirlerinize kendi belirleyeceğiniz rotalar üzerinde özgürce gezme ve unutulmayacak deneyimler kazanma fırsatı sunuyor. Aksu Denizcilik, Flamingo teknesiyle daha önce Kylie Minogue'u da ağırlamış.

Web: http://www.tekneturizmi.com

Tel: 212 652 16 38

Gümüş Damla

Sizleri Boğaz'ın masalsı atmosferinde hayallerinizle bütünleştirecek bir deneyim için tercih edebileceğiniz adreslerden biri de Gümüş Damla. Prens Albert, Kral Hüseyin, Mustafa V. Koç ve Gorbaçov gibi üst düzey konukları misafir etmiş olan Gümüş Damla'nın 18-24 metre arasında değişen lüks yatları kiralanmak üzere sizi de bekliyor.

Web: http://www.gumusdamla.com.tr

Tel: 212 234 00 10

Deniz Turizm ve Organizasyon

Daha çok yemekli ve kalabalık davetler için hizmet veren Deniz Turizm'in dilerseniz 12 kişilik teknelerinden de kiralayabilir, özel organizasyonlar düzenlenmesini talep edebilirsiniz. Deniz Turizm'in kendi web sayfasından ulaşabileceğiniz, deniz meraklılarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bir blogu da var. Her gün olmasa da haberleri haftada ya da ayda bir takip edebilirsiniz.

Web : http://www.dnzturizm.com

Tel: 216 336 82 64

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Boğaz'da Tekne Kiralamak İsteyen? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement