Çevre’ Konulu Tiyatro - Son Dakika
Kültür Sanat

Çevre’ Konulu Tiyatro

2010 Yılını Çevre Sağlık Yılı İlan Eden Ve Bu Kapsamdaki Çalışmalarını Sürdüren Belediye Çevre Ve Sağlık Komisyonu Çevre Yürüyüşünün Ardından Çevrenin Önemine Değinmek İçin Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu İşbirliği İle 'Çevre' Konulu Bir Program Düzenledi.

18.06.2010 15:39

Kültür park içinde Göl Marina aile çay bahçesinin önündeki alanda düzenlenen programa Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ayşe Balcı, Komisyon üyeleri ile vatandaşlar katıldılar.

ÇEVREMİZ EVİMİZDİR

Programın açılış konuşmasını yapan ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ayşe Balcı, 2010 yılını Çevre ve Sağlık yılı ilan ettiklerini, çalışmalarına eğitimle start verdiklerini, her ay bir etkinlik yapmak için program takvimi oluşturduklarını belirterek, "5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir yürüyüş yaptık. İşimizi yaparken etrafımızı temiz tutmamız gerekir. Çevremizi temiz tutarsak gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabiliriz. Eğer çevreye karşı duyarsız olursak 10 yıl sonra bu günleri mumla ararız. Bizim yaptıklarımızın karşılığında doğa bize çok vahşice oyun oynuyor. Çevremizi yavaş yavaş kaybediyoruz. Bu olumsuzluklara dur demek için çevremizi yeşillendirelim. İlk önce evimizi yeşil tutalım. Çünkü çevremiz zaten evimizdir." dedi.

ÇEVREYE KARŞI DUYARLI OLUN

Konuşmanın ardından Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu sınıf öğretmenleri Filiz Kayalı ve Saziye Yakışıklı'nın nezaretinde okulun 2. Sınıfın öğrencilerinden oluşan 20 kişilik gurup tarafından hazırlanan 'Çevreci Keloğlan' ve 'Hacivat- Karagöz' oyunları ile katılanlara çevreye karşı duyarlı olmaları yönünde öğütlerde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Çevre’ Konulu Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement