Esnaf Sinema Filminde Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Esnaf Sinema Filminde Buluştu

Esnaf Sinema Filminde Buluştu

Of ilçesinde çoğunluğu esnaf olan 15 kişilik ekip, "61. Bölge" adlı filmin çekimine başladı Senaryo yazarı ve yönetmen Uğurlu: "Arkadaşlarımız tamamen amatör olmalarına rağmen çok iyi oynuyor"

06.01.2014 16:45

Of ilçesinde çoğunluğu esnaf olan 15 kişilik ekip, "61. Bölge" adlı filmin çekimine başladı.

Müzik marketi işletmecisi Cuma Uğurlu'nun yazıp yönettiği filmde, esnaf Mehmet Hacıahmetoğlu, İsa Aydın, Mehmet Emin İşçi, Tuncay Olgun, Ali Öztel, büro görevlisi Merve Duman ve Büşra Akcan, güvenlik şefi Mahmut Kaldırım, sanatçı Ömer Özdoğan, emekli Adnan Varol, spor salonu işletmecisi Reşat Hacıahmetoğlu, kasap Oğuz Akyüzlü, inşaat ustası Zeki Çatalbaş, kafeterya işletmecisi Mustafa Yeşil rol alıyor.

Oyuncular, pazar günleri ve iş dışındaki zamanlarında bir araya gelerek ilçenin cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen çekimlere katılıyor.

Cuma Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işi gereği sektöre yabancı olmadığını belirterek, "Farklı projelerim vardı. Çok sayıda klip çektim. Televizyon kanallarındaki Karadeniz dizilerini görünce orjinal bir Karadeniz dizisi çekmek istedim ama dizinin daha zor olduğunu düşünerek ilk etapta sinema filmi çekmenin daha uygun olacağını düşündüm. Birkaç arkadaşla bir araya geldik. Sonunda ortaya bu ekip çıktı" dedi.

İşleri nedeniyle ancak pazar günleri buluşabildiklerini anlatan Uğurlu, "90 dakikalık bir film planladık. Günde 5-10 dakikalık ham görüntü ancak çekebiliyoruz. Arkadaşlarımız tamamen amatör olmalarına rağmen çok iyi oynuyor. Çekimlerimiz oldukça keyifli geçiyor. İnşallah film tamamlandığında Of'umuza güzel bir eser sunmuş olacağız" diye konuştu.

Uğurlu, filmde, Trabzonlu bir mafya babasının oğlunun, babasının baskılarına dayanamayarak ilçelerden birinde kendi ekibini kurmak için harekete geçmesi ve başına gelen olayların anlatıldığını, çekimlerin Of ve Trabzon'da yapılacağını kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Esnaf Sinema Filminde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement