Plato Sanat "Portfolyo Serisi" - Son Dakika
Kültür Sanat

Plato Sanat "Portfolyo Serisi"

Plato Sanat "Portfolyo Serisi"

Kariyerlerinin ortasındaki önemli sanatçıların çalışmalarının sergilendiği seride, fotoğraf sanatçısı Orhan Cem Çetin'in eserleri, sanatseverlerle buluşacak

04.12.2013 15:05

Plato Sanat tarafından gerçekleştirilen "Portfolyo Serisi" kapsamında, fotoğraf sanatçısı Orhan Cem Çetin'in eserleri sanatseverlerle buluşacak.

Plato Sanat'tan yapılan açıklamaya göre, kariyerlerinin ortasındaki önemli sanatçıların çalışmalarının sergilendiği serinin ikinci sanatçısı, Orhan Cem Çetin olacak.

Çetin'in eserleri, 12 Aralık 2013 ile 26 Ocak 2014 tarihleri arasında, Plato Sanat/ T.C. Plato Meslek Yüksekokulu Balat Kampüsü'nde sergilenecek.

Türkiye'de çağdaş fotoğrafçılık alanındaki en önemli sanatçılardan biri kabul edilen Çetin, kavram ve teknik arasında olduğu kadar belgesel ve kurgu arasında da var olan büyük bir dengenin güçlü çalışmalar ortaya çıkardığı fotoğraf serileri yaratıyor. Sanatçı, çalışmalarında, gerçeklikle ve gerçekliğin çeşitli görsel ve medya dönüşüm biçimleri ile ilgili fikir ve varsayımları sorguluyor.

Sanatçıların öne çıkan sanatsal çalışmalarının başlangıcına, gelişimine ve mevcut durumuna ışık tutmayı amaçlayan "Portfolyo Serisi"ndeki sergiler, bir tür retrospektif özelliği de taşıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Plato Sanat 'Portfolyo Serisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement