Teoman Dinleyicileri Coşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

Teoman Dinleyicileri Coşturdu

Teoman Dinleyicileri Coşturdu

BKM'nin Turkcell Kuruçeşme Arena'daki yaz maratonunda sırada Teoman vardı.

22.06.2011 09:16

İstanbulluların yaz gecelerindeki değişmeyen buluşma noktası, Teoman konseri öncesinde de erken saatlerde doldu. Teoman hayranları önce kapıda beklediler, kapılar açılır açılmaz da Boğaz'ın keyfini sürerek konser saatini beklediler

Teoman, eski ve yeni albümlerinden şarkılarını 10 bini aşkın hayranıyla birlikte söyledi. Dinleyicisini "Rüzgar Gülü" ile selamlayan Teoman, birkaç kuşağı selamlayan şarkılarını, birkaç kuşağın bir arada bulunduğu hayranlarıyla birlikte söyledi. Teoman, "Bugün Benim Doğum Günüm", "Paramparça", "Aşk Kırıntıları", "Duş", "Mavi", "Ruhun Sarışın", "17", "Gündüz Tarifesi", "Papatya" ve "Kupa Kızı Sinek Valesi" gibi eskimeyen şarkılarının yanı sıra son albümündeki şarkıları da seslendirdi.

Orkestrası "İstanbul'da Sonbahar" şarkısı başlamadan sahneyi boşaltı ve Teoman bu şarkıyı gitarıyla solo seslendirdi. Elbette Teoman hayranları için neredeyse bir marş olan bu şarkıya tüm dinleyicisi de eşlik etti. Teoman ıslıklarıyla bu şarkısını bitirdi. Islığının son anlarında zorlandı ama, seyircisi onu alkışlarıyla cesaretlendirdi. Teoman ıslık show'unun ardından mızıkasıyla "Gündüz Tarifesi" şarkısının girişini çaldı. "Bana Öyle Bakma" şarkısında da yine sahnede neredeyse bir unplugged tadı yaratan Teoman, orkestrasını kulise yolladı ve bu şarkısını da gitarı ve 2 vokalisti eşliğinde seslendirdi.

Konserin finalinde ise son albümü "Aşk ve Gurur"daki çıkış parçası "Tek Başına Dans" şarkısına çektiği video'yu, klipte oynayan oyuncularla ve kostümlerle birebir sahneye taşıdı.

Turkcell Kuruçeşme Arena'da sıcak yaz geceleri müzikle serinlemeye devam edecek. Programda perşembe gecesi Suzan Kardeş var. İşte konser programı:

23 Haziran Perşembe : Suzan Kardeş

26 Haziran Salı : Jamiroquai

30 Haziran Perşembe : Yalın

1 Temmuz Cuma : Kardeş Türküler

2 Temmuz Cumartesi : Sibel Can

5 Temmuz Salı : Yaşar

6 Temmuz Çarşamba : Komedi Dükkanı-Tolga Çevik

13 Temmuz Çarşamba : MFÖ

16 Temmuz Cumartesi : Funda Arar

19 Temmuz Salı : Tango Feeling

20 Temmuz : Ozan Doğlu

21 Temmuz Perşembe : Zülfü Livaneli

27 Temmuz Çarşamba : Gülben Ergen

29 Temmuz Cuma : Kenan Doğulu

10 Eylül Cumartesi : Bülent Ortaçgil – Senfonik

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Teoman Dinleyicileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement