Acun, NTV'nin Programını Kendi Kanalına Transfer Etti - Son Dakika
Magazin

Acun, NTV'nin Programını Kendi Kanalına Transfer Etti

Medya patronu Acun Ilıcalı'dan bir program daha geliyor. Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de, 'Aile Doktoru' programını izleyicilerle buluşturacak.

11.12.2014 11:49  Güncelleme: 12:28

Prof. Dr. Cihan Aksoy ve Nur Tuğba Algül'ün sunacağı 'Aile Doktoru' hafta içi her gün TV8 ekranlarından izleyici ile buluşacak. 'Aile Doktoru' programında, konusunda uzman hekim ve konuklarla, sağlıklı ve mutlu yaşamın sırları, tıptaki son gelişmeler, hastalıklar ve tedavi yöntemleri, sağlık konusunda merak edilenler izleyiciyle buluşacak.

ARTIK TV8'DE EKRANA GELECEK

Her gün farklı konukların ağırlanacağı ve sağlıklı yaşam için gereken egzersiz hareketlerinin gösterileceği program 'Aile Doktoru', 15 Aralık Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün TV8'de ekrana gelecek.


Acun, NTV\'nin Programını Kendi Kanalına Transfer Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Acun, NTV'nin Programını Kendi Kanalına Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yıldıray53: Tv8 çok zor işin hala ezik bi kanalsın ???? 26 6 Yanıtla
  • Ali: Batsada kurtulsa millet 24 3 Yanıtla
  • samir: acun batar zaten bu kafayla. ütopya tutmadı mesela. o ses türkiye ve yeteneksizsinizden de bıktı millet. başkada birşey yok zaten kanalda. o ses jürilerinin bazı şeyleri yapmacıktan reyting için yaptıkları çok belli. yeni birşeyler bulmazsa batması yakındır acurun. 13 7 Yanıtla
  • Oy oy : Acunda bu saatten sonra neyın pesınde o ınsan SAYGI sevgı görürkı aılesıne coguna sahıb çıkan yoksa bunlar parayı bulunca her seyı unuturlar her tarafda bı çocuk Arapları gecdıler cunu zaten parası ıcın severler ayını memedelı erbıl kıbı kazandığını o bu yedı akılsızlar 0 0 Yanıtla

Advertisement