Eşi ve arkadaşları ikna etmiş! Ali Atay'ın saç ektirdiği iddiası sosyal medyayı salladı - Son Dakika
Magazin

Eşi ve arkadaşları ikna etmiş! Ali Atay'ın saç ektirdiği iddiası sosyal medyayı salladı

Eşi ve arkadaşları ikna etmiş! Ali Atay\'ın saç ektirdiği iddiası sosyal medyayı salladı

Hazal Kaya ile 2019 yılında evlenen Ali Atay'ın saç ektirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Saç ektirme konusunda tereddütleri bulunan Atay'ı eşi ve arkadaşlarının ikna ettiği öne sürüldü.

04.04.2022 12:17  Güncelleme: 14:51

Gazeteci Arif Hür, Hazal Kaya ile evli olan oyuncu Ali Atay'ın saç ektirdiğini öne sürdü. İşte sosyal medyada gündem olan o yazı.

ALİ ATAY'IN SAÇ EKTİRME OPERASYONU GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Gazeteci Arif Hür, Hazal Kaya ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Ali Atay'ın saç ektirdiğini iddia etti. Arif Hür'ün yazısında, "Saç dökülmesi erkeklerde 30'lu yaşlardan itibaren çok sık görülen bir problem. Meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay da 40'lı yaşlarında saçlarının büyük bir bölümünü kaybetmişti. Seyrek ve ince telli saçları olan 45 yaşındaki Ali Atay'ın geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız saç ektirme operasyonu geçirdiğini öğrendim."

"TEREDDÜTLÜK YAŞAYAN OYUNCUYA EŞİ VE ARKADAŞLARI İDESTEK OLMUŞ"

"Aslında saç ekimi hususunda tereddütleri olan Atay'ı, eşi Hazal Kaya ve bazı yakın dostları ikna etmiş. Başarılı oyuncu da İstanbul'da özel bir kliniğe giderek saç ektirmiş. 2 haftalık bir süreç sonrası ünlü oyuncu yeni çehresine kavuştu. Dermatologlara göre; saç kaybı birçok erkekte kendini daha az beğenme gibi psiko-sosyal sorunlara yol açıyor. Geçtiğimiz aylarda Beş Avrupa ülkesinden 729 erkeği kapsayan araştırmaya göre 3 erkekten 2'si saçın, kişinin kendi gözündeki imgesinin önemli bir yönü olduğunu düşündüğünü ifade etmişti. Ali Atay'ın saç ekimi sonrası kendine olan özgüvenini de arttırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz..." sözleri yer aldı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Eşi ve arkadaşları ikna etmiş! Ali Atay'ın saç ektirdiği iddiası sosyal medyayı salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement