Hollywood'da En Son Trend Kilo Almak! - Son Dakika
Magazin

Hollywood'da En Son Trend Kilo Almak!

Hollywood\'da En Son Trend Kilo Almak!

Sıfır beden olmak için yemekten içmekten kesilen dünyaca ünlü yıldızlara yeni bir uğraş çıktı.

17.01.2012 06:03  Güncelleme: 07:16

Çok değil, geçen yıla kadar zayıflama çılgınlığına tutulan, sıfır beden olmak için yemekten içmekten kesilen dünyaca ünlü yıldızlara yeni bir uğraş çıktı: Kilo almak!

Aşırı zayıflığın eski popülaritesini yitirmeye başlamasıyla artık ünlü yıldızlar da canlarının çektiğini yiyip içmeye, kıvrımlı vücut hatlarıyla baş döndürmeye başladı. İşte kilo alan ünlü isimler ve yeni vücutları hakkındaki düşünceleri...

ANNALYNNE MCCORD

Sinema sektörüne ilk adım attığında aşırı zayıf haliyle dikkat çeken 24 yaşındaki McCord, artık hafif çıkmış göbeğiyle kameralara yansıyor. Yeni vücut hatlarını çok sevdiğini söyleyen genç oyuncu, canı çektiği zaman patates kızartması yiyebildiği için çok mutluğu olduğunu da sözlerine ekliyor.

KATE BOSWORTH

28 yaşındaki Bosworth, geçtiğimiz Temmuz ayında Alexander Skarsgard'dan ayrıldıktan sonra hızla kilo aldı. Şu sıralar yönetmen Michael Polish ile mutlu bir beraberliği olan güzel oyuncu, kıvrımlı vücudunu çok sevdiğini ve kilo vermeyi hiç düşünmediğini söylüyor.

CHRISTINA AGUILERA

Güzel şarkıcı hiçbir zaman aşırı zayıf olmamıştı ama o da hemcinsleri gibi yediğine, içtiğine çok dikkat ediyordu. Artık daha kıvrımlı vücut hatlarına sahip olan Aguilera, bu halini çok sevdiğini ve tadını unuttuğu yiyecekleri yemeye başladığını söylüyor.

MILEY CYRUS

Bir zamanlar incecik görünmek için savaş veren 19 yaşındaki Cyrus için artık eleştirmenler 'şişman' kelimesini kullanıyor. O ise "Bu halimi seviyorum. Zaten ben küçük bir kız gibi değil, kadın gibi görünmek istiyorum!" diyor.

JENNIFER ANISTON

42 yaşındaki güzel oyuncu, meslaktaşı Justin Theroux ile birlikte olmaya başladıktan sonra hızla kilo aldı ve çok daha kıvrımlı bir vücuda sahip oldu. Zaman zaman hakkında hamile olduğuna dair haberler çıksa da Anniston, "Sigarayı bıraktığım için kilo aldım" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood'da En Son Trend Kilo Almak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement