Hülya Avşar'ı Kızdıracak Sözler - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar'ı Kızdıracak Sözler

Hülya Avşar\'ı Kızdıracak Sözler

Sürekli kendini öven Hülya Avşar, en sonunda başarılı işadamını bunalttı.

05.03.2013 16:03  Güncelleme: 16:32

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, takipçilerinin dergiyle çektirdiği pozları da sürekli hesabından paylaştı. Son dönemde aktif olarak sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı kullanmaya başlayan Sabancı da bunun üzerine Avşar Kızı'nı diline doladı.

Ali Sabancı, bir moda dergisine kapak olan Hülya Avşar'ın profilinden sürekli bunu dile getirmesine şöyle yorum yaptı: "Bu ülkede Time'a kapak olan insanlar varken Hülya Hanım'ın moda dergisi kapağı retweetlerinden sıkıldım doğrusu."

ALAY KONUSU!

Hülya Avşar'ın kendisinin yere göğe sığdıramadığı fotoğrafları için twitter'daki diğer yorumlar ise şöyle: "Hülya Avşar'ın 50 yaşındaki güzelliği hala dillerdeymiş. Photoshop sayesinde ben de Antonio Banderas olurum", "Kafa Hülya Avşar, vücut photoshop harikası", "Photoshop harikası Hülya Avşar'a benden de bir alkış", "Hülya Hanım, ne photoshop yaptırmaktan ne de kendini övmekten bıktı."

AVŞAR, EMİNE ERDOĞAN'A YAPTIĞI GAFLA KONUŞULMUŞTU

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, geçen hafta 'Bir Başkadır Benim Memleketim' projesinin tanıtım gecesindeydi. Gecede sahne alan Hülya Avşar ise, yaptığı kıyafet esprileriyle geceye damgasını vurmayı başardı.

Projenin tanıtım gecesine Emine Erdoğan'ın da katılacağını öğrendiğinde 500'e yakın elbise denediğini söyleyen Hülya Avşar, 'Kapalı giyinirsek sanki çok afedersiniz kaba tabiriyle yağ çekiyor gibi olacağız. Açık giyinirsek olmaz, ayıp olur. Biraz şurdan açalım, azıcık şurdan açalım derken elbise bu hale geldi.' demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hülya Avşar'ı Kızdıracak Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement