İkimiz de Çocuğuz ! - Son Dakika
Magazin

İkimiz de Çocuğuz !

İkimiz de Çocuğuz !

atv'nin fenomen dizisi 'Karadayı'nın iki yıldızı Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel; birlikte çok eğlendiklerini söylüyor..

30.01.2013 06:03

KENAN İMİRZALIOĞLU (MAHİR)

Best Model seçildikten sonra 'Deli Yürek'e başladım. O dönemde fenomen olan bir diziye başrolden giren ve dört yıl bu başarıyı sürdüren, modellikten gelmiş kimse yoktu. Bu işin dayağını en çok ben yedim. 'Mankenden oyuncu olur mu?' polemiğine maruz kaldım. Şimdi "Herkese kapak olsun" deme hakkım var ama dememek daha çok hoşuma gidiyor!

'Gümüş' dizisi ilk bana teklif edilmişti. Zamanlama sorunu nedeniyle olmamıştı. Her zaman derim; kimse kimsenin kısmetini yiyemez. Kıvanç (Tatlıtuğ) zaten olacakmış. Birinin öyle bir enerjisi, aurası varsa, akıllı ve çalışkan biriyse; ortaya çıkıyor.

KIVANÇ ÇOK EMEK VERİYOR

Amerika'da Actor's Studio'da 30 yıl eğitmenlik yapmış bir kişiden uzun süre ders aldım. Ufkumu ve zihnimi açtı. Kıvanç'ın yaptığı da o. Gerçekten birçok oyuncudan daha fazla emek veriyor. 'Yakışıklıyım' diye üzerine yatmıyor. Nasıl didindiğini ve ayrıntılarla uğraştığını ben biliyorum.

Magazinle ve spotlarla, mankenliğe başladığımda tanıştım. Bu parıltılı dünyanın gerçekliğine inanmama konusundaki fikirlerim o zamandan beri vardı. Yani dünyam sarsılmadı, allak bullak olmadım. Bir Ankaralı sakinliği var tabii bünyede.

'Karadayı'da Bergüzar ile çok iyi anlaşıyoruz. Aslında o da enerjisi ve tansiyonu olan biri ama karşısında daha yüksek tansiyonlu bir insanı görünce sakinleşti! Gayet samimi biri; rahatsız olduğu bir şeyi görünce çat diye söylüyor.

Çalışırken çok titiz biriyim. Biz bir teknede kürek çekiyoruz; herkes o küreğe yeterince asılmalı. Asılmayınca canım sıkılıyor. Matematik kafasından mıdır, İkizler burcu oluşumdan mıdır bilmem; işlemeyen her şeyi görürüm sette.

"38 yaşına geldin ama neden evlenmedin?" diyorlar. Bu askerlik gibi bir şey mi? Herhalde evleneceğim kişiyle karşılaşamadım henüz ya da karşılaştım farkında değilim. Şimdi hayatıma giren insanlara da haksızlık etmiş olmayayım.

Evlenmek istiyorum tabii ki; hayat tek başına geçmez. "Yaşlanınca ödüllerimi mi seveceğim?" diyorum kendime. Annemle babamın ömür boyu yaşayacağını bilsem, çocuk sahibi olmak istemem.

Aile kavramına düşkünüm; bir ailenin mensubu olmayı seviyorum. Fakat evlilik tek başına yapılacak bir şey değil ki! Günü gelince olacak herhalde...

BERGÜZAR KOREL (FERİDE)

Hem işimde, hem de özel hayatımda çok huzurluyum, çok tatlı gidiyor her şey. Oğlum Ali ile beraber büyüyoruz, çok eğleniyoruz.

28 yaşında anne oldum. Aslında daha da genç anne olmak istiyordum. Çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi aile kurmak. "Hiçbir zaman evlenmeyeceğim" diyenlerden değildim. "Okuyacağım ve bir ailem olacak" derdim hep. Geleneksel bir Türk ailesinde büyüdüm zaten, huzuru burada bulacağım açıktı.

Babam Tanju Korel, hep yatılı okuduğu için bize çok bağlıydı. Gereksiz despotlukları olan bir adam değildi. Sevgisini gösterirdi. Fakat evin dışında hiçbir yerde yatıya kalamazdım mesela. Eve giriş-çıkış saati çok netti. O kuralları aşmak için herhangi bir eylemde bulunamazdık. Tam bir Türk ailesiydik işte.

BİZ HALİT'LE HEP SEVGİLİYİZ

Halit (Ergenç) ile çok çalışan bir anne-babayız ama her boş anımızı birlikte geçiriyoruz. Birlikte çok eğlenen bir çiftiz. Her boş anımızda ya birlikte kahvaltı ederiz ya da dışarı çıkarız. Her şeyi Ali'yle yapmaya çalışıyoruz. Ali'nin uyku saatinden sonra baş başa zaman geçiriyoruz.

Biz hep sevgiliyiz. Zaten Ali de "Annem-babam sevgili" diyor. Evde de bizi hep birlikte görüyor. Dört yıldır böyle bu, umuyorum ki hep böyle gidecek. Ali, bu mutluluğun farkında.

Halit, gerçekten hayatımın aşkı. İlk tanıştığımızda Halit 32-33 yaşındaydı ve şimdiki halinden çok farklıydı. Ben 21 yaşındaydım. O zaman bir ilişkiye başlasaydık, belki şu anda eşim olmayabilirdi. Biz 'Binbir Gece'nin setinde tanışıp aşık olup evlenmedik. Ben 21 yaşında tanıdım Halit'i. Araya bir süre girdi, o sürede ben büyüdüm. Ondan sonra da doğru zamanda, doğru şekilde başladı her şey.

Şu an 30 yaşındayım. Mesleğim anlamında daha bilinçli, daha tecrübeliyim. Başta çok büyük hatalar yaptığıma inanıyordum. Halen de ne yapacağımı bilemediğim, o yüzden kendime ket vurup 'buzlar kraliçesi' gibi göründüğüm oluyor.

Bizim sette ego sıfır. Kenan, rahmetli babama çok benziyor. Ben Kenan gibi bir adamı idare etmeyi iyi biliyorum. Onun içinde küçücük bir çocuk var. Benim de içimdeki çocuk hiç büyümediği için beraber oynuyorlar.

'KARADAYI' ZİRVEDE!

'Karadayı', pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle; tüm kişilerde 9.07 reyting ve 21.25 izlenme payı ile birinci oldu. Dizi, Twitter'da da en çok konuşulanlar listesine girdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İkimiz de Çocuğuz ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement