İmajı Başına Bela Oldu - Son Dakika
Magazin

İmajı Başına Bela Oldu

İmajı Başına Bela Oldu

Cameron Diaz, özel hayatı yüzünden herkesin peşinde koştuğu kadın imajını yerle bir etti.

23.02.2012 06:03  Güncelleme: 07:34

Cameron Diaz, özel hayatının hareketliliği yüzünden kariyerinde de zorluk yaşıyor.

Oyunculuğa ilk adım attığı yıllarda sık sık sevgili değiştiren Diaz, daha sonra Justin Timberlake, Alex Rodriguez ve P. Diddy ile yaşadığı medyatik ilişkilerle kendinden söz ettirdi. Ancak her üç ünlü erkek tarafından terk edilmek; Diaz'ın (39) 'seksi, herkesin peşinde koştuğu' kadın imajını yerle bir etti. Artık 'istenmeyen kadın' olarak görülen Diaz, rol teklifleri de azalınca estetik ameliyat ve imaj tazelemesiyle kendine çekidüzen verdi.

TARZ DEĞİŞTİRDİ

Saçlarının rengini değiştiren ve kestiren, yeni bir imaj maker ile çalışmaya başlayan Diaz'ın arkadaşları, " Hollywood'da belli bir yaşın üstündeysen ve arka arkaya terk ediliyorsan işin zor" diye konuşuyor.

Cameron Diaz bu güne kadar 37 büyük sinema filminde rol aldı. 1994 yılında Maske filmi ile kariyerine başlayan Diaz, en son Bad Teacher filminde rol almıştı.

En büyük tanınırlığını 2000 yılında rol aldığı Charlie'nin Melekleri filmine borçlu olan Diaz, 1999 yılında rol aldığı John Malkovich Olmak filmi ile The British Academy of Film and Television Arts'tan en iyi yardımcı aktris ödülünü de almıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İmajı Başına Bela Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement