Mısır'da Ezel Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Mısır'da Ezel Rüzgarı Esti

Mısır\'da Ezel Rüzgarı Esti

Çekimler için Mısır'a giden Kenan İmirzalıoğlu, Mısırlı hayranlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

29.02.2012 12:03  Güncelleme: 12:50

Türk dizilerinde rol alan başarılı oyuncular, Ortadoğu'daki ünlerini gittikçe artırıyor. Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ından sonra şimdi de Ezel Ortadoğu'da.

Canlandırdığı Ezel karakteriyle izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl erkek modasına damga vuracak.

Bir giyim firmasının reklam yüzü olan yakışıklı oyuncu, çekimler için Mısır'a gitti. Mısır'da bile hayranları olduğunu gören İmirzalıoğlu, "Çok gururlandım" dedi.

TÜRK DİZİLERİNİN ORTADOĞU AÇILIMI

Aşk-ı Memnu, Ezer, Ihlamurlar Altında, Gümüş, Acı Hayat, Bir İstanbul Masalı, Yaprak Dökümü, Menekşe ile Halil, Yol Arkadaşım, Zerda, Ezel Kurtlar Vadisi gibi dizilerin de aralarında bulunduğu 70'in üzerinde Türk dizi filmi, 20'nin üzerinde ulaşmıştı ve sektörde 2010 yılında ihracat rekoru kırılmıştı. Türkiye aynı başarıyı 2011 yılı içerisinde de sürdürmüştü.

Türkiye dizi ihracatına ilk olarak 2001, 2002 yılları yapımı Deli Yürek dizisi ile başlamıştı. İlk satışını Kazakistan'a yapan Türkiye daha sonra bu sektörde adeta devleşti.

Şuan Ortadoğu ülkelerinde en çok izlenen diziler Türk yapımı. Öyle ki şuan Yemen'de Polat Alemdar'dan esinlenen Murat Alemdar adı ile bir tekstil markası bile var.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Mısır'da Ezel Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement