Parmak Kırıldı, Kaş Açıldı - Son Dakika
Magazin

Parmak Kırıldı, Kaş Açıldı

Parmak Kırıldı, Kaş Açıldı

'Kaos: Örümcek Ağı'nın galasında filmi anlatan Cemal Hünal, "Çekimlerde gerçekten yaralandık" dedi.

29.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:25

Türkiye'nin ilk gerçek aksiyon filmi olarak lanse edilen, yönetmenliğini Cem Gül'ün yaptığı 'Kaos: Örümcek Ağı' filminin galası önceki gece Wings Cinecity Etiler sinemasında yapıldı. İşte yarın gösterime girecek olan filmin galasından notlar:

DALLAMALIK BU!

Gecede filmin oyuncuları Gökhan Mumcu, Rojda Demirer, Cemal Hünal, Bora Akkaş, Ayça İnci, Selçuk Özer, Kazım Akşar ve Levent Can hazır bulundu.

Çekimler sırasında gerçekten yaralandıklarını belirten oyunculardan Cemal Hünal; parmaklarının kırıldığını, Gökhan Mumcu ise kaşının açıldığını söyledi.

'Kaos' için olumlu konuşan Hünal, "Aksiyon filmi yaptık. Çok da güzel oldu, ama bazıları gidip şimdi bunu 'Spartaküs'le karşılaştırıp saçma sapan konuşurlar, dallamalık bu..." dedi.

AİLE SAADETİ...

Cemal Hünal geceye eşi Lale Cangal, babası Atilla Hünal ve annesi Viki Hünal ile birlikte katılarak tam bir aile saadeti görüntüsü verdi.

Mini elbisesinin üzerine giydiği siyah tülle dikkat çeken Ayça İnci, "Filmin sürpriziyim" dedi.

Filmde düşman olan Gökhan Mumcu ve Cemal Hünal, gerçek hayatta çok iyi dost olduklarını söyledi.

"NE TİMSAHI, EL BOMBASIYIM!"

Filmin başrol kadın oyuncusu Rojda Demirer, galaya Nihan Buruk'un tasarladığı el bombasını andıran kıyafetle katıldı. Filmde bir ajanı oynayan ve gecede kendisine yeni kıyafeti nedeniyle 'timsah' diye hitap edilmesine bozulan Demirer "Ne timsahı! El bombasıyım ben!" şeklinde konuştu. Demirer'i, sevgilisi Erhan Ünal yalnız bırakmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Parmak Kırıldı, Kaş Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement