"Rahmetli Karım Beni Affet" - Son Dakika
Magazin

"Rahmetli Karım Beni Affet"

"Rahmetli Karım Beni Affet"

Petek Dinçöz'le evlenmek için yıllar önce karısından boşanan Can Tanrıyar, önceki gece günah çıkardı.

26.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:07

Petek Dinçöz'le evlenmek için yıllar önce karısından boşanan Can Tanrıyar, önceki gece Twitter'da günah çıkardı!

Ünlü televizyoncu, şunları yazdı:

"Eski karımın yakın plan resmini görünce sarhoş oldum... Özür dileyecek bir eşim bile yok çünkü Karacaahmet'te! Eğer o yaşasaydı; ben bu duruma düşmezdim... Tek şansım kendimi öldürtmek!"

CAN TANRIYAR'IN PİŞMANLIĞI

Tanrıyar'ın eski eşi Şafak Demircioğlu kansere yakalanıp geçtiğimiz yıllarda da hayatını kaybetmişti.

ŞAFAK DEMİRCİ'NİN SON İSYANI

Hatta vefat etmeden bir süre önce verdiği röportajda Can Tanrıyar'a sitem etmişti. İşte Şafak Demircioğlu'nun o kızgın ve kırgın ifadeleri:

"Boşandıktan sonra cuma, cumartesi, pazar çocukları alması gerekirdi. Dört yıl boyunca hiçbir cuma, cumartesi, pazar İstanbul’da olmadı. O kızcağız nerede konser veriyorsa Can valizlerini topladı, peşinden koştu.

Babalık sorumluluğunu hiçbir zaman üstüne almadı. Dört yılda beş kereden fazla, çocuklarıyla gün geçirmemiştir. Soruyorum hangi yılbaşı, hangi bayram çocuklarını almak istemiş, ben göndermemişim? Geçen bayram, Petek Dinçöz Sheraton’da şarkı söylüyordu, o da onun yanındaydı. Bir de utanmadan Televole’de çocuklarına birlikte kaldıkları odayı gösterdi. Nasıl babalık bu?

Sevgi emektir. Emek vermediğiniz hiçbir şeyden karşılık alamazsınız. Ne yapmışsın bu çocuklar için? Sadece para vermişsin ama paranın satın alamayacağı şeyleri; babalığı insanlığı bir kenara bırakmışsın."

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Rahmetli Karım Beni Affet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement