Sen De Gitme Dizisi,1. Bölüm Özeti - Son Dakika
Magazin

Sen De Gitme Dizisi,1. Bölüm Özeti

Sen De Gitme Dizisi,1. Bölüm Özeti

Sen De Gitme Dizisi, Metropolün Karmaşası İçerisinde Yalnız Kalmış Birbirinden Farklı Yaşanmışlıklara Sahip İnsanların Hayatlarını Anlatan Dramatik Bir Öykü.

19.02.2011 14:43  Güncelleme: 14:44

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez alışkanlığı olacak Sen De Gitme'nin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp (NTC Medya), yönetmenliğini Türkan Derya üstleniyor… Özgür Evren Heptürk'ün senaryosunu yazdığı dizide, Türk Sineması'nın, Tiyatrosu'nun duayenleri genç yeteneklerle buluşuyor: Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Serdar Orçin, Meltem Parlak, Eslem Akar, Kemal Uçar, Hande Doğandemir, Didem İnselel, Bulut Köpük, Ayşenil Şamlıoğlu, Şinasi Yurtsever, Müge Akyamaç, Bulut Aras, Zeynep Irgat, Atilla Şendil, Didem Uğurlu

SEN DE GİTME, Metropolün karmaşası içerisinde yalnız kalmış birbirinden farklı yaşanmışlıklara sahip insanların hayatlarını anlatan dramatik bir öykü… Dizi, güçlü ve gerçekçi yönü ağır basan hikayelerden oluşan vurucu senaryosu ile pazartesi günlerinin vazgeçilmez alışkanlığı olacak.

Dizide, bir hastanede görev yapan fakat birbirinden farklı hikayelere sahip insanların hayat hikayelerine tanıklık ediyoruz.

Dizinin 21 Şubat Pazartesi akşamı saat 19:55'te ekranlara gelecek 1. Bölümü, izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

1. bölümün özeti şöyle:

Başarılı bir doktorken çok sevdiği karısını kaybeden Mehmet mesleğini ve kızını geride bırakarak kendine yeni ve yalnız bir hayat kurar. O günden beri kızı Elif'e babaannesi bakmaktadır. Ancak yedi yıl sonra bir gün, babaanne aniden rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Durumu oldukça ağırdır. Artık Mehmet için geri dönüş zamanı gelmiştir fakat bu hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Kızı Elif, yıllardır soramadığı sorularıyla onu beklemektedir. Babaannesi yaşam mücadelesi verirken Elif de bir kez daha sevdiği birini kaybetmenin korkusunu yaşamaktadır. Hastanedeki bu zorlu bekleyişte baba kız onca zamandan sonra ilk kez yüzleşirler. Bundan böyle Mehmet hayattan ve kızından daha fazla kaçamayacaktır.

Öte yandan Hastanenin başhekimi Ceyda'yı da büyük bir yüzleşme beklemektedir. Meslektaşı İlker, fakülteden beri Ceyda'yı sevmektedir ve artık hislerini daha fazla içinde tutamayacaktır. Bir gece Ceyda'nın kapısına dayanır. Ceyda İlker'in yıllardır içinde sakladığı aşkına karşılık verecek midir?

Öte yandan Ünlü bir işadamı geçirdiği kaza sonrası hastaneye getirilir. Hastanenin sahibi Rauf bunun reklam için iyi bir fırsat olduğunu düşünür. Ancak başhekim Ceyda ve İlker aynı fikirde değildir.

Yapımcı : Mehmet Yiğit Alp (NTC Medya)

Yönetmen : Türkan Derya

Oynayanlar: Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy Serdar Orçin, Meltem Parlak, Eslem Akar, Kemal Uçar, Hande Doğandemir, Didem İnselel, Bulut Köpük, Ayşenil Şamlıoğlu, Şinasi Yurtsever, Müge Akyamaç, Bulut Aras, Zeynep Irgat, Atilla Şendil, Didem Uğurlu

Yayın tarihi: 21 Şubat Pazartesi, 19:55, TRT 1

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Sen De Gitme Dizisi,1. Bölüm Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement