Yeşim Salkım'ın Dertli Hali Dikkatlerden Kaçmadı - Son Dakika
Magazin

Yeşim Salkım'ın Dertli Hali Dikkatlerden Kaçmadı

Yeşim Salkım\'ın Dertli Hali Dikkatlerden Kaçmadı

Hakan Eratik'le olan 8 yıllık evliliğini sürpriz kararla noktalayan ünlü şarkıcı, bir kafede keyifsiz bir şekilde görüntülenince sevenlerini üzdü.

18.09.2015 08:30  Güncelleme: 08:36

Eşinin evliliklerini bitirmek istemesiyle zor günler geçiren Yeşim Salkım, arkadaşıyla birlikte gittiği bir kafede dertli bir halde görüntülendi.

8 YILLIK EVLİLİĞİ BİTTİ

Hakan Eratik'le 8 yıllık evliliğini kısa süre önce noktalayan Yeşim Salkım, önceki gün Bebek'teki bir kafede görüntülendi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Arkadaşıyla dertleşirken objektife yansıyan şarkıcının keyifsiz olduğu gözlendi. Salkım, muhabirlerin sorularını da yanıtsız bıraktı.


Son Dakika Magazin Yeşim Salkım'ın Dertli Hali Dikkatlerden Kaçmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • GERÇEKÇEK: Eminim ülkemiz de yaşayan vatandaşların hepsi içinde çok önemlidir yeşimin üzgün hali :) biz ayda bin tl ile acımızdan ölmeme derdindeyiz de siz neyin derdindesiniz onu bilmiyorum be ! kapitalizmin faydaları işte bu haber.biri acından ölmek üzereyken öbürü lüks içinde yüzer ve boş beleş şeyleri sıkıntı yapar. peh. 11 1 Yanıtla
  • Sevgi: Aşk acısı çok zor 9 1 Yanıtla
    yaşayan ölü: aşk acısını çeken bilir mesala ben :( 5 0
  • 06: Geçer gider neler gecmedi ki. 6 1 Yanıtla
    06: Sadece geriye yara izleri kalıyor. 2 1
  • TIIIIIINNNNNNNNNNN: çokta tınnnnn 4 3 Yanıtla
  • yaw he he: 2 metrelik dilinle herifin başını yersen böyle kös kös orda burda oturursun. Sıradaki gelsin... 4 1 Yanıtla

Advertisement