Yılbaşı Ekranının Galibi Kim Oldu - Son Dakika
Magazin

Yılbaşı Ekranının Galibi Kim Oldu

TV kanalları yılbaşı gecesi kıyasıya bir rekabet yaşadı. 'Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel' Total'de 1. sırada yer alırken, AB'de birinciliği 'O Ses Türkiye' kaptı.

01.01.2015 13:34  Güncelleme: 15:05

Yılbaşı gecesi, izleyiciyi kendine çekmek için program tanıtımlarına günler öncesinden başlayan TV kanalları arasında kıyasıya bir reyting rekabeti yaşandı.

ÜNLÜLERİN YARIŞTIĞI "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR" TOTAL'DE BİRİNCİ

Kanal D'de yayınlanan 'Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel' Total'de 1. sırada yer aldı. Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen-Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftlerinin yarıştığı program reyting pastasından sağlam bir pay aldı. Aynı grupta 2. sırada TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel', 3. sırada Star TV dizisi 'Güzel Köylü Yılbaşı Özel' yer aldı.

'O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL' AB'DE ZİRVEYE OTURDU

Arda Turan'dan Ivana Sert'e, Murat Yıldırım'dan Mete Horozoğlu'na kadar birçok ismin yarıştığı 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programı ise AB'de zirveye yerleşti. 2.'lik 'Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel'in, 3.'lük TV8'de yayınlanan 'Hoş Geldin 2015'in oldu.

Yılbaşı Ekranının Galibi Kim Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yılbaşı Ekranının Galibi Kim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AYDINLI: LALEGÜL TV BİRİNCİ. ÇÜNKÜ CÜBBELİ AHMET HOCAMIN SOHBETİ VARDI. TV KUMANDALARINLA FAZLA OYMAYIN GÜNAHA GİRERSİNİZ DEDİ. NE YAPALIM BÜYÜKLERİMİZİN SÖZLRİNİ DİNLERİZ 32 9 Yanıtla
  • Mavi Yol : Avrupaya televizyonlarina bakin yilbasi gecesi bole hersey normal ayni gunluk yayin yapiliyo.maselef toplum olarak cok cahil ve birazda gorusuruz 13 6 Yanıtla
  • Vevasiz: Bizim avrupa birliyine ihtiyacimiz yok iyi yapmis 12 5 Yanıtla
  • Karagümrüklüler: İçki içip kutlamak hani öüslümanlık değildi 6 5 Yanıtla

Advertisement