AK Parti'li Aslan: "Bu Kararı Veren Savcı ve Hakimleri Biz Almadık" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aslan: "Bu Kararı Veren Savcı ve Hakimleri Biz Almadık"

AK Parti\'li Aslan: "Bu Kararı Veren Savcı ve Hakimleri Biz Almadık"

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, “Tahliye kararını veren savcı ve hakimleri biz almadık.

05.03.2014 15:25

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Tahliye kararını veren savcı ve hakimleri biz almadık. Biz iktidar olduğumuzda bu insanlar bu ülkede savcı ve hakim olarak görev yapıyordu"

dedi.

Sulusokak Mahallesi'nde AK Parti tarafından düzenlenen mitinge partililer yoğun ilgi gösterdi. Mitingde konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, yolsuzluk ve rüşvet suçlaması yapılarak siyasi iktidarın ve onun genel başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın itibarını sarsmaya kalkanlar olduğunu söyledi. Bu süreçte şehirlerde meydanların başbakanına sahip çıktığını gösterdiğini belirten Aslan, "17 Aralık'tan bugüne kadar geçen sürede bu senaryoyu oynamaya, her gün yeni kasetlerle, şantajlarla, montajlarla bu milletin nezdinde AK Parti'nin ve Başbakanımızın itibarını sarsmaya yöneldiler. Ama bir şeyi atladılar. 12 yıldır onurun, izzetin, şerefin ne olduğunu bu millete yaşatan Tayyip Erdoğan'a dün olduğu gibi bugün de sahip çıkacağını unuttular. Meydanları görüyorsunuz. Ama bu süreçte öylesine alçakça, ahlaksızca bir süreç yürütmeye kalkıştılar ki insanların mahremlerine girdiler. Başbakan'ın çalışma ofisine böcek koyup, bu ülkede yapılacak çalışmaların ve dış politika görüşmelerinin öncesinden bilgisini alıp casusluk yapmaya kalktılar" diye konuştu.

"BUNLARI TAHLİYE EDEN HAKİM SAVCI DEĞİL Mİ?"

Aslan, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna değinerek, "Bir hukukçu olarak sizlerle paylaşmak istiyorum. Aradan 70 gün geçti. Eğer bu insanlar yolsuzluk yapmışsa, bu insanlar para çalmışsa, bu insanlar hırsızlık yapmışsa, bunların belgeleri ve delilleri dosyada ise bu insanlar nasıl tahliye edildi, niye tahliye edildi o zaman? Efendim, neymiş HSYK Kanunu değiştirilmiş, hakim ve savcılar değiştirilmiş de bunların üstü örtülmeye çalışılıyor. Değerli Tokatlılar, bu kararı veren savcı ve hakimleri biz almadık. Biz iktidar olduğumuzda bu insanlar bu ülkede savcı ve hakim olarak görev yapıyordu. 17 Aralık'ta her türlü hukuksuzluğu, ahlaksızlığı ortaya koyanlar hakim savcı da, bunları tahliye eden hakim savcı değil mi? Bunlar hukuk kuralları içerisinde hareket etmiyor mu? Amaç Türkiye'nin güçlü sesini kısmak, büyümesini önlemek" şeklinde konuştu.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise, Sulusokak Çarşısı'nın tarihi değerine değinerek şöyle konuştu:

"Tokat geçmişten gelen gücünü geleceğe taşıyarak, tarihini ortaya çıkartarak turizmde Tokat'ımızın daha da büyüdüğü ve Türkiye ve dünyaya tanıttığı bir şehir olsun diyoruz. Özellikle Tokat'ın Türkiye'ye açılan penceresinde Sulusokak Çarşısı'ndan geçtiğini düşünüyorum. 900 adımda 900 yıl diyoruz. Yani Türklerin her yüzyıla ait eserleri olduğu ve eser yapmakta yarıştığı bir sokak diyoruz. Bu eserler 13-14 yıl önce topraklarla gömülü idi. Kim bu eserleri ortaya çıkararak, topraklardan kurtararak bu hale getirdi. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan tabii ki. Biz de diyoruz ki Sulusokağımız Tokat'ımızın açık hava müzesi olsun. Tokat'a turist gelmesi kentin ekonomisine katkı sağlayacaktır. Burayı biz Tokat'ın turizmi anlamında can damarı olan bir merkez haline getireceğiz." - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aslan: 'Bu Kararı Veren Savcı ve Hakimleri Biz Almadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zax: SUS! ZEYİT SUSSSSSSSSSSSS 0 0 Yanıtla

Advertisement