AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığında Kurtcan Çelebi Dönemi - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığında Kurtcan Çelebi Dönemi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kurtcan Çelebi atandı.

12.09.2014 18:05  Güncelleme: 18:26

(SNA)

Ak Parti'de uzun süredir aranan Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kurtcan Çelebi atandı.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu yaptığı basın açıklamasında; Kurtcan Çelebi ile Ankara gençlik teşkilatının pozitif ve farklı bir ivme kazanacağını, Çelebi'nin Genel Merkezde yapılan uzun istişareler sonucu, itina ile seçildiğini belirtti.

Başkan Çubukcu, Kurtcan Çelebi'nin Yerel Yönetimler ve Seçim İşlerinden Sorumlu başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunduğunu, görev süresi zarfında kendilerini mahçup etmedigini: "yerel siyasetin dinamiklerini iyi bilen çalışkan bir arkadaşımız, genel başkanlık görevini devraldığımdan bu yana yakın bir mesai içerisinde olduk, İnşallah özelliklerini, tecrübesini artık Ankara gençliği özelinde kullanacak" dedi.

Başkan Kurtcan'ın özgeçmişi

1985 Samsun doğumlu olan Çelebi, ilk öğrenimini Mamak Derbent İlkokulu ardından orta ve lise ögrenimini Mamak İmam Hatip Lisesi'nde tamamladi.

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 3.sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam eden Kurtcan Çelebi, aktif siyasete Ak Parti Mamak ilçe Gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak başladı.

Çelebi sırasıyla; Üniversiteler Birim Başkanlığı, Sosyal İşler Birim Başkanlığı, Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

31 Temmuz 2011 tarihinde yapılan Ak Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'nde Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Çelebi,tekrar 29 Nisan 2012 yılında gerçekleşen Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'nde MKYK üyeliğine seçilerek yaklaşık 1,5 yıl yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı yaptı.

Bu görevinin ardından Seçim İşlerinden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Çelebi, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler aldı. Genç Müsiad üyesi olan Çelebi, otomotiv sektöründe ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Scandinavianagency.com

Son Dakika Politika AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığında Kurtcan Çelebi Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ceren: Ayakabbi kutularini dolduracak biri daha 0 0 Yanıtla

Advertisement