Başkale'de Ak Belediyeciliği Göstereceğiz" - Son Dakika
Politika

Başkale'de Ak Belediyeciliği Göstereceğiz"

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Başkale'nin üzerinde oluşan baskı sarmalından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kurtulacağına inandığını belirterek, "Başkale'de ak belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz.

08.11.2018 13:55

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Başkale'nin üzerinde oluşan baskı sarmalından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kurtulacağına inandığını belirterek, "Başkale'de ak belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz." dedi.

Türkmenoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile yerel seçim çalışmaları kapsamında Başkale, Gürpınar ve Gevaş ilçelerini ziyaret etti.

Başkale Öğretmenevi'nde ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Türkmenoğlu, burada yaptığı konuşmada eski HDP'li belediye dönemini eleştirdi.

Türkmenoğlu, bu dönemde Başkale'nin hizmet alamadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Başkale ilçemiz artık kendine geliyor. Bir uyanış var. Başkale inanıyorum ki yıllardır üzerinde oluşan baskı sarmalından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kurtulacaktır. Başkale'de ak belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz."

Başkale'nin ardından beraberindekilerle Gürpınar ve Gevaş'ı ziyaret eden Türkmenoğlu, bu ilçelerde de halkla ve partililerle buluştu.

Türkmenoğlu, yaptığı konuşmalarda Gürpınar'ın çok önemli bir ilçe olduğunu ve kendilerini mahcup etmeyeceğine inandığını, Gevaş'ın da en güzel hizmetleri hak ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başkale'de Ak Belediyeciliği Göstereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement