Time Out: Nuri Bilge Ceylan'ın Filmi Altın Palmiye'de Favori - Son Dakika
Sinema

Time Out: Nuri Bilge Ceylan'ın Filmi Altın Palmiye'de Favori

67. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül için yarışacak filmler açıklandı. Altın Palmiye adayları arasında, Cannes'da daha önce de ödül almış olan Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filmi de var.

17.04.2014 20:44  Güncelleme: 20:45

Time Out dergisinin sinema editörü, yaklaşık 1800 filmin başvurduğu Altın Palmiye yarışmasının favorisi olarak Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filmini gösterdi.

67. CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE HANGİ FİLMLER YARIŞACAK?

67. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül için yarışacak filmler açıklandı. Altın Palmiye adayları arasında, Cannes'da daha önce de ödül almış olan Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" filmi, yarışacak 18 film arasına girdi.

"KIŞ UYKUSU" YARIŞACAKI 18 FİLM ARASINA GİRDİ

Yaklaşık 1800 filmin başvurduğu yarışmaya seçilen filmler arasında David Cronenberg, Tommy Lee Jones, Jean-Luc Godard gibi usta yönetmenlerin filmleri de bulunuyor. Time Out dergisinin sinema editörünün favorisi ise "Kış Uykusu" filmi.

Festival 14-25 Mayıs tarihlerinde, Fransa'nın sahil kasabası Cannes'da yapılacak. Nuri Bilge Ceylan, Cannes'da "Üç Maymun" filmiyle 'En İyi Yönetmen (2008)', "Bir Zamanlar Anadolu'da" ve "Uzak" filmeriyle de iki kez 'Jüri Büyük Ödülü' almıştı.
 

Time Out: Nuri Bilge Ceylan\'ın Filmi Altın Palmiye\'de Favori
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Sinema Time Out: Nuri Bilge Ceylan'ın Filmi Altın Palmiye'de Favori - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement