800 TL'lik Biletin Sebebi Colim Kazım'mış - Son Dakika
Spor

800 TL'lik Biletin Sebebi Colim Kazım'mış

800 TL\'lik Biletin Sebebi Colim Kazım\'mış

Türkiye Kupası yarı final rövanşı öncesi Bursaspor Yönetimi'nin neden bilet fiyatlarını 800 TL olarak belirlediği ortaya çıktı.

18.04.2014 10:49

Bursaspor yönetiminin G. Saray maçı misafir tribün bilet fiyatlarını yüksek tutmasının sebebi belli oldu. 

800 TL'NİN NEDENİ COLIN KAZIM

Yeşil-Beyazlı kulübün, Colin Kazım transferinden dolayı Galatasaray’a 250 bin Euro borcunun olduğu, bu borcun ötelenmesi için talepte bulunduğu ancak kabul edilmediği öğrenildi. 

BURSA YÖNETİMİ BİLET FİYATLARINI YÜKSEK TUTTU

Bunun üzerine Bursa Yönetimi, Galatasaray’a zorluk çıkarmak için tavan fiyat politikası belirledi. Fiyatın 800 TL olmasının nedeni ise 801 TL’den itibaren derneklerin de fatura kesme zorunluluğunun bulunması. 

GALATASARAY, 3 TARAFTARINI ONURLANDIRACAK

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanş mücadelesi öncesi, Bursaspor yönetiminin misafir takım bilet fiyatlarını 800 TL olarak açıklaması üzerine, karşılaşmayı sadece 3 sarı-kırmızılı taraftar tribünden izledi.Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü, Bursaspor ile oynadığımız Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında, her türlü güçlüğü aşarak 'deplasman tribünü'nde yerini alan 3 taraftarını onurlandırmak istiyor. Her golden sonra futbolcularımızın önlerine giderek selamladığı 3 vefakar taraftarımızın, elbette ellerindeki maça ait bilet koçanını ibraz ederek, sosyal medya hesaplarımıza başvurmalarını bekliyoruz" denildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 800 TL'lik Biletin Sebebi Colim Kazım'mış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • musti: üç salaklar 3 34 Yanıtla
  • erdem can: yaw he he 5 23 Yanıtla
    ERDEM SLĞN.CEVAP: SANA HE HHEEE 0 0
  • mematı: nereye baskıyor bu 3 adamlar::))) 0 10 Yanıtla
  • kadir can: 3 5 bakmıcan hacı :D 2 0 Yanıtla

Advertisement