Acun Ilıcalı'nın büyük sevinci! Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı isim bakın kim çıktı - Son Dakika
Spor

Acun Ilıcalı'nın büyük sevinci! Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı isim bakın kim çıktı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te Huddersfield Town'la 1-1 berabere kaldı. TV 8 ve Hull City'nin patronu olan Ilıcalı, son saniyede gelen golün sevincini ünlü iş insanı Murat Ülker'e sarılarak yaşadı. İkilinin sarıldığı fotoğraf karesini ise Ertuğrul Özkök paylaştı.

17.01.2023 16:06  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Championship'in 27'nci haftasında Hull City ile Huddersfield Town karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı Türk iş insanı kim?

SON SANİYEDE HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

21'inci dakikada Huddersfield Townd'da fileleri Michal Helik havalandırdı. Hull City, 90+8'de Oscar Estupinan'ın kaydettiği golle taraftarı önünde 1 puanı kurtardı.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı Türk iş insanı kim?

OZAN SONRADAN GİRDİ

Hull City'nin Türk yıldızı Ozan Tufan, 59'uncu dakikada oyuna dahil oldu. İkinci yarıda şans bulan Ozan, performansıyla göz doldurdu.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı Türk iş insanı kim?

ILICALI VE ÜLKER SARILDI, ÖZKÖK PAYLAŞTI

1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayı Acun Ilıcalı dostlarıyla birlikte tribünde takip etti. TV 8 ve Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, son dakikalarda gelen golün sevincini ünlü iş insanı Murat Ülker'e sarılarak yaşadı. İkilinin sarıldığı fotoğraf karesini ise Ertuğrul Özkök paylaştı.

Acun Ilıcalı\'nın büyük sevinci! Hull City\'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı isim bakın kim çıktı

Son Dakika Spor Acun Ilıcalı'nın büyük sevinci! Hull City'nin golünden sonra coşkuyla sarıldığı isim bakın kim çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hızır Ekşi: Küme düşeceksin inşaallah 88 133 Yanıtla
  • Hakan Birdoğan: Amin nerde o günler dibe vursa takımı 40 112 Yanıtla
  • Ersel Dinçel: ne kadar haset bir ülkeyiz toplum olarak yazık ki acun ılıcalının yerinde olmak isteyip hayal bile edemeyen ancak laf eder 25 11 Yanıtla
  • Ertan Karakaya: Bir Türk gidip İngiltere de takım almış. Bununla gururlanacağına , adama beddua ediyorsunuz. Beyler adam İngiltere de Türk bayrağı aşıyor. Sizin yararin varmı bu ülke ye milli duygu nedir biliyorsunuz. Sizin gibiler ne bir adım uzar nede kısalır anca yerinizde sayarsınız. 14 4 Yanıtla

Advertisement