Albayrak'tan Lucescu Sinyali - Son Dakika
Spor

Albayrak'tan Lucescu Sinyali

Seçimde Duygun Yarsuvat'ın listesinden yer alan Abdürrahim Albayrak, Lucescu sorusuna "Galatasaray menfaatleri doğrultusunda her şeyi yaparım." dedi.

25.10.2014 16:16  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın listesinden yer alan Abdürrahim Albayrak, oyların sayımı işlemine geçildiği esnada NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Abdürrahim Albayrak, Lucescu ile ilgili soruya, "Galatasaray menfaatleri doğrultusunda her şeyi yaparım." dedi.

ALBAYRAK'TAN LUCESCU SİNYALİ

Albayrak, Galatasaray'ın sürekli gündemine gelen teknik direktör Lucescu ile ilgili soruya, "Galatasaray menfaatleri doğrultusunda her şeyi yaparım. Bundan önce seçim bitti, sandıklar kapandı. Başakşehir maçı çok önemli. Seçim arefesinde bir şey konuşmak istemiyorum ama kulübün geleceği için aklımda bir sürü proje var. Başkanımızla da uzun uzun konuştuk. Hocayla görüşmemiz lazım, cezalılar hakkında konuşmamız lazım. Nasıl olsa Galatasaray benim param derseniz Galatasaray'ın sağ beki Milli Takım'ın sağ beki, sol beki de hep Milli Takım'da oynayan oyuncular. " cevabını verdi.

"41 OYUNCU ÇOK FAZLA"

Albayrak, Mayıs ayında takımdaki oyuncu sayısını indirmek zorunda olduklarını ifade ederek, "41 tane oyuncu var, hepsine bonservis bedeli ödenmiş. Defter değeri düşük oyuncuların değerlendirilmesi önemli. Allah'ın izniyle sandıktan ne çıkarsa ona bakacağız" şeklinde konuştu.

"I LOVE YOU" ESPRİSİ

Albayrak sözlerini noktalarken "Televizyonların başında bizi izleyen herkese 'I love you' diyelim" şeklinde bir espri yaptı.

Albayrak\'tan Lucescu Sinyali
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Albayrak'tan Lucescu Sinyali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • alieren: KESİNLİKLE LUCEKUDAN BAŞKASI GSYİ KENDİNE GETİREMEZ 3 0 Yanıtla
  • Cemo: lucescu su anda kesinlikle gelemez. O yuzden derhal sene sonuna kadar Hikmet Karaman gelmeli. Bu adam basarili olur GS. Begenmezsen sene sonu gonderir lucescu getirirsin ama signor Prandelli kesinlikle gitmeli 1 0 Yanıtla
  • SON DURAK: albayrak yarsuvat, a destek verdiyse vardır bir bildiği diğerlerini bilmem ama bu adama helal olsun ve bu adamı yönetimdeki görevine son veren aysal a da yazıklar olsun hakiki gs lileri gönderenden gs ye başkan mı olur ya iyi oldu gittiği ya bu adamlar yönetime geldiklerinde normal gibi görünüyor 1 sezon sonra da aynı aziz yıldırım gibi bunamaya başlıyorlar olmayacak insanları göndermeye başlıyorlar takıma zarar versinler diyemi seçiyorlar anlamadım ben bu işlerin akşını ya 0 0 Yanıtla

Advertisement