Alpay Özalan'dan Diego Yorumu: Biz Patladık, O Halâ Patlayacak - Son Dakika
Spor

Alpay Özalan'dan Diego Yorumu: Biz Patladık, O Halâ Patlayacak

Alpay Özalan\'dan Diego Yorumu: Biz Patladık, O Halâ Patlayacak

Fenerbahçe-Ajax maçını değerlendiren Alpay Özalan, diego Ribas için "2 senedir patlama yapacak diye bekliyoruz, biz patladık, o halâ patlayacak!" yorumunda bulundu.

23.10.2015 12:24

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde rotayı düzeltti! Gruba sahasındaki Molde yenilgisi ile başlayan, ardından deplasmanda Celtic ile berabere kalan sarı lacivertli temsilcimiz, 3. maçta Ajax'ı evine puansız yolladı. Fenerbahçe'yi altın değerindeki galibiyete Fernandao'nun 89. dakikadaki golü ulaştırdı ancak otoriteler sarı-lacivertli takımın futbolunu beğenmedi.

Fenerbahçe-Ajax maçını değerlendiren otoriteler, sarı lacivertli takımın savunma performansını beğenirken hücumdaki etkinliği için olumsuz not verdi. Teknik direktör Pereira yine ağır eleştirilerin hedefi olurken, Diego Ribas için de çarpıcı yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları.

ALPAY ÖZALAN: BİZ PATLADIK O HALA PATLAYACAK

Diego Ribas diye bir oyun kurucu var, kariyeri çok yüksek bir oyuncu. 2 senedir patlama yapacak diye bekliyoruz, biz patladık, o halâ patlayacak! Markajdan rahat kurtulamıyor. Nadir almış olduğu topları ya yanına ya da geriye oynuyor. Niçin bir ara topu yapmazsın? Ya da ceza sahası üzerinde bireysel yeteneğini kullanıp rakip eksiltmezsin?

RÜŞTÜ REÇBER: YANLIŞ KURGU YÜZÜNDEN DİEGO VERİMLİ OLAMIYOR

F.Bahçe bu kadar coşkulu, arzulu ve çabuk oynamaya çalışırken de maalesef hocanın sahaya sürdüğü oyun kurgusunda bazı yanlışları var. Bunlardan bir tanesi Topal'ın çok geriden topu oyuna sokmak istemesi, bir diğeri Diego'nun da geriye çok gelerek top istemesi. Neticesinde ilerideki hücum zenginliğinin azalması... Baktığımızda Diego gibi çok arayış içerisinde olan bir oyuncu benim hatırladığım en son Ortega idi. Bu yanlış kurgu Diego'nun sahada verimsiz olmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi.

RIDVAN DİLMEN: BAŞLAYAN YORUYOR, GİREN ATIYOR

Avrupa Ligi'nde devam edebilmek için de önemli bir galibiyetti. Mehmet Topal, Caner ve Ba'yı çok beğendim. İlk yarısını tribünde, ikinci yarısını Acun Ilıcalı'yla izlerken Acun ilginç bir yorum yaptı, ben de ondan çaldım. Fernandao çıkıyor, Van Persie atıyor; Van Persie çıkıyor, Fernandao atıyor. Klişe olacak ama başlayan yoruyor, giren atıyor.

ERMAN TOROĞLU: SU AKAR YOLUNU BULUR

Pereira tartışıyor, beyanat veriyor; "Benim Van Persie ile aramda hiçbir sorun yok!" Yahu kardeşim, Van Persie üst düzey bir oyuncu. Büyük paralara almışsın. Fernandao Türkiye'de gol kralı olmuş. 22 golün 6'sını penaltıdan atmış. Sen önce Van Persie'yi kullanırsın olmadı Fernandao'yu oyuna alırsın. Hani bir söz vardır; "Su akar yolunu bulur." Sen otomatik olarak doğruyu bulursun. Ama bunlarla mücadele etmeye kalkarsan sen de yara alırsın, kulüp de yara alır! En basiti dün geceki maç.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alpay Özalan'dan Diego Yorumu: Biz Patladık, O Halâ Patlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vanli : hdp ye oy yok barajda bogulur insallah 11 3 Yanıtla
  • İdrıs Hızır: Kangurusu lungur tarhana bulgur devam et Sultan ahmed 0 0 Yanıtla

Advertisement