Aydınspor 1923, 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Aydınspor 1923, 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Ara transferin hareketli takımlarından 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aydınspor 1923, 4 futbolcula yollarını ayırırken, 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

05.01.2016 11:30

Ara transferin hareketli takımlarından 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aydınspor 1923, 4 futbolcula yollarını ayırırken, 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren siyah beyazlılar teknik direktör Tolga Doğantez'in raporu doğrultusunda stoperler Samet Yeniceli ve Efe Özcan'ın yanı sıra sol bek Serkan Özdemir ve orta saha oyuncusu Kerem Çağatay'la yollar ayrıldı.

Aydınspon 1923, Karşıyaka'dan sağ bek Mustafa Değirmenci'yi kiralık olarak, Akhisar Belediyespor'dan da orta sahada görev yapan Yusuf Çataloluk ve Kenan Eryüksel'i bonservisiyle aldı.

Dış transferde daha önce Altınordu'dan Murat İrişli, Balçova Yaşamspor'dan Ayberk Kös, Kartalspor'dan Ali Say, Anadolu Selçukspor'dan Devrim Aksungur ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mert Pekesen'i renklerine bağlayan Aydınspor 1923, toplam 8 oyuncuyu takıma kazandırmış oldu. Aydınspor 1923 ilk yarı bitiminde Bilal Turgut, Sezer Sezgin, Ahmet Yapıcı ve Uğur Keskin'le ipleri koparmıştı. Bu arada ismi Eskişehirspor ile anılan Murat Uçar'ın transferinin gerçekleşmemesi halinde sözleşmesini uzatabileceği bildirildi. Murat, Tolga Doğantez tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aydınspor 1923, 3 Futbolcuyu Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement