Beşiktaş'ın Hollandalı Oyuncusu Ryan Babel'den Flamengo Açıklaması: Belki Bir Gün - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Hollandalı Oyuncusu Ryan Babel'den Flamengo Açıklaması: Belki Bir Gün

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Ryan Babel, "Flamengo, Beşiktaş ile görüştü. Bazı nedenlerden dolayı transfer gerçekleşmedi. Bilmiyorum, belki bir gün..." diyerek Brezilya'ya transferine açık kapı bıraktı.

14.10.2018 18:20  Güncelleme: 00:57

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ryan Babel, Hollanda'nın Almanya'yı 3-0 mağlup ettği karşılaşmanın ardından Flamengo'nun transfer dönemindeki ilgisi hakkında açıklamalarda bulundu. Hollandalı oyuncu, bazı nedenlerden dolayı Flamengo'ya transferinin gerçekleşmediğini ve belki bir gün transfer olabileceğini dile getirdi.

"BREZİLYA'DA ÇOK EĞLENDİM"

Haber1903'ün haberine göre Babel, "Flamengo, Beşiktaş ile görüştü. Bazı nedenlerden dolayı transfer gerçekleşmedi. Şu anda hala Beşiktaş için oynuyorum ve kulübüme saygı duymalıyım. 2 yıl önce Brezilya'yı ziyaret ettim ve gerçekten çok eğlendim. Flamengo elbette ülkedeki en büyük kulüp. Bilmiyorum, belki bir gün." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş\'ın Hollandalı Oyuncusu Ryan Babel\'den Flamengo Açıklaması: Belki Bir Gün

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Hollandalı Oyuncusu Ryan Babel'den Flamengo Açıklaması: Belki Bir Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gerçek andresmo: Deportivo da yıllık 400 bine oynayan adamı alıp yıllık 2 buçuk milyon verirsen böyle olur işte 0 2 Yanıtla
  • Tr80: cenki kadroya alanı oynatanı hakkımı helal etmiyorum. İnsan bakardım kazma olur bu kadarmı şuursuz olur yazıklar olsun buna topçu diyene bakın golcü geçtim . 0 1 Yanıtla
  • Avcı: İyi hoşsunda paragöz oldun çıktın 0 0 Yanıtla

Advertisement