Burak Elmas-Fatih Terim zirvesinde çarpıcı karar! Galatasaray'da 5 yıldızla yollar ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Burak Elmas-Fatih Terim zirvesinde çarpıcı karar! Galatasaray'da 5 yıldızla yollar ayrılıyor

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fatih Terim arasında dün gerçekleşen zirvenin detayları ortaya çıktı. Kapalı kapılar ardında gelişen görüşmede iki ismin, yeni transferler yapılması için görüş birliğine vardıkları ve Luyindama, Babel, Yedlin, Assunçao ve Feghouli gibi yıldızlarla yolların ayrılacağı öğrenildi.

31.12.2021 11:24  Güncelleme: 11:33

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında dün dikkat çeken bir zirve gerçekleşti. Takımın durumunu masaya yatıran ikili transfer kararı ve teknik ekipte revizyona gidilmesi konusunda anlaştı.

5 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Takıma takviye yapılması için; Luyindama, Babel, Yedlin, Assunçao ve Feghouli ile ocak ayında yolların ayrılmasına karar verildi.

NECATİ İLE SELÇUK'UN YERİNE DAHA DONANIMLI İSİMLER GELECEK

Görüşmede Başkan Elmas'ın Fatih Terim'in yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın performanslarını yetersiz bulduğunu, yerlerine daha donanımlı isimler bulunmasını istediği öğrenildi.

Burak Elmas-Fatih Terim zirvesinde çarpıcı karar! Galatasaray\'da 5 yıldızla yollar ayrılıyor

Son Dakika Spor Burak Elmas-Fatih Terim zirvesinde çarpıcı karar! Galatasaray'da 5 yıldızla yollar ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement