Carlo Ancelotti, Celta Vigo - Real Madrid Maçı Öncesi Konuştu - Son Dakika
Spor

Carlo Ancelotti, Celta Vigo - Real Madrid Maçı Öncesi Konuştu

Real Madrid'in İtalyan hocası Carlo Ancelotti, Celta Vigo maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Sergio Ramos'a bir söz verdiğinden bahsetti.

25.04.2015 17:04

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, " Sergio Ramos'a sözüm var. Onu bir gün forvette oynatacağım" dedi.

Celta Vigo maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında takım ve oyuncular hakkındaki soruları yanıtlayan Ancelotti, ilk olarak kendisine Chicharito'nun gelişmeye açık bir futbolcu olduğunu ve daha iyi olması için zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Takımın iki kulvarda da yoluna devam ettiğinin hatırlatılmasına Ancelotti, "Şampiyonlar Ligi'nde bu noktaya gelebilmek çok önemli. Artık enerjimizi iki lige de yansıtmalıyız. Yarın çok karmaşık olacak. Celta çok zor bir takım" diye konuştu.

Ramos'u geçen maçta orta sahada oynatmasının nedeni sorulan Ancelotti, "Ramos'un oynadığı pozisyon oyunu kazanmamız için gereken pozisyondu. Bunun için çok düşündüm ve nasıl bir sonuç çıkacağını da bilmiyordum. Sadece benim için değil, herkes için önemli bi gelişme oldu" dedi.

Ramos defansif orta saha olarak oynamaya devam edecek mi sorusuna İtalyan teknik adam, "Neden olmasın, Benim kendisine bir maçta sevdiği yerde, yani merkez forvette oynatacağıma dair sözüm var. Oyuncular oyunun durumuna göre her mevkiide oynayabilirler. Ama yarın Ramos savunmada oynayacak" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Carlo Ancelotti, Celta Vigo - Real Madrid Maçı Öncesi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement