Cristiano Ronaldo'nun bu kez WhatsApp'taki mesajları ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo'nun bu kez WhatsApp'taki mesajları ortaya çıktı

Eski hocası Solskjaer hakkındaki mesajları yayınlanan Ronaldo'nun sosyal medya kullanımı başını ağrıtıyor. Ballon d'Or'u kazanan Messi'nin eleştirildiği Instagram paylaşımını beğenen Ronaldo, bu kez WhatsApp'ta yakayı ele verdi. Eski futbolcu Cassano, Ronaldo'nun yolladığı mesajları paylaştı.

05.12.2021 15:16  Güncelleme: 15:23

Futbolu bıraktıntan sonra yorumculuğa başlayan eski golcü Antonio Cassano, Cristiano Ronaldo'nun kendisine WhatsApp'tan attığı mesajları açıkladı. Vieri'nin sosyal medya kanalına konuk olan Cassano, kendisinin Ronaldo'yu Messi'den daha küçük gördüğüyle ilgili yaptığı açıklamaya bir cevap yolladığını itiraf etti.

Cristiano Ronaldo'ya ifşa darbesi! Attığı mesajlar ortaya çıktı

"SAYGI GÖSTER"

Cassano, Cristiano Ronaldo'nun, "Attığım goller ve kazandıklarımla daha fazla saygıyı hak ediyorum" mesajı attığını açıkladı.

Cristiano Ronaldo'ya ifşa darbesi! Attığı mesajlar ortaya çıktı

"RAHAT OL"

Cassano ise Ronaldo'ya, "800 gol atmışsın, ben ise 150 gol attım. Her şeye sahipsin. Sakin ol ve biraz rahatına bak. Bana yazmak yerine hiçbir şeyi umursamayan Messi gibi ol dedim" diye cevap verdiğini ifade etti

Cristiano Ronaldo'ya ifşa darbesi! Attığı mesajlar ortaya çıktı

"SKANDAL O DEĞİL"

Eski futbolcu Cassano, Messi'nin Ballon d'Or'u almasına 'skandal' diyenleri de eleştirdi. Cassano, "Esas skandal Messi'nin ödül alması değil. Maldini'nin yerine Sammer ile Cannavaro'nun bu ödülü almasıdır" dedi.

Cristiano Ronaldo, WhatsApp'taki mesajıyla yakayı ele verdi

SOSYAL MEDYA BAŞINA İŞ AÇIYOR

37 yaşına girecek Ronaldo, futbolu kadar sosyal medyayı kullanım şekliyle de gündem oluyor. Ronaldo'nun son zamanlarda Messi hakkındaki mesajları ve yorumları, Arjantinli starla arasının bozulmasına neden olacak.

Cristiano Ronaldo\'nun bu kez WhatsApp\'taki mesajları ortaya çıktı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo'nun bu kez WhatsApp'taki mesajları ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement