Denizlispor'da Belirsizlik Sürüyor - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Belirsizlik Sürüyor

Denizlispor\'da Belirsizlik Sürüyor

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor Asbaşkanı Feridun Basmacı, olağan genel kuruldan sonra yaşanan sürecin takımı olumsuz etkilediğini ve zamanın daraldığına vurgu yaparak olacakların bir an önce olması gerektiğini söyledi.

25.06.2012 17:40

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Asbaşkanı Feridun Basmacı, olağan genel kuruldan sonra yaşanan sürecin takımı olumsuz etkilediğini ve zamanın daraldığına vurgu yaparak olacakların bir an önce olması gerektiğini söyledi.

Denizlispor'da, geçen hafta yapılan olağan üstü genel kurulda hiçbir ismin aday olmaması ve mevcut yönetimin görevini sürdürmeye devam etmesiyle birlikte, yaşanan belirsizlik camiayı tedirgin ediyor. Emin, Evren ve Yakup'tan sonra, son olarak Güray'ın da takımdan ayrılarak Akhisar Belediyespor'a imza atmasıyla takım dağılma sürecine girerken, Denizlispor Asbaşkanı Feridun Basmacı, tamamlanan sezondan sonra sözleşmeleri biten oyuncuların kaos nedeni ile ayrıldığını söyledi.

Bu zorlu süreçte birçok oyuncuyu kendi çabaları ile tuttuklarını belirten Basmacı, "Belediye başkanımız ile defalarca gittik görüştük. Görevim devam ettiği için gerekli bilgileri verdim. Benim başkanlık gibi bir beklentim yok. Ben Denizlsiporlu'yum ve bu takımın geleceğinden endişeliyim. Neyin nasıl yapılacağı belli. Ekonomik anlamda risk var. Aşılamayacak bir iş de değil" diye konuştu.

Sezonun tamamlanmasına rağmen kongre ve diğer süreçlerde elinden geleni yaptığını belirten Feridun Bakmacı, yeğeni olan yönetim kurulu üyesi Ali Yaman'ın gündeme gelen başkanlığı ile ilgili de Ali Yaman'ın genç ve hevesli olduğunu vurgulayarak, "Bu işler ciddi zaman ayrılması gereken, maddi konuda da desteksiz kalınmaması gereken işler. Bu yüzden 2 gün içinde gerekli çalışmalar yapılmalı ve herkes net bir şekilde ne yapabileceğini söylemeli" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Belirsizlik Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement