Diyarbakırspor Eyyüpspor Deplasmanına Bileniyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Eyyüpspor Deplasmanına Bileniyor

Diyarbakırspor Eyyüpspor Deplasmanına Bileniyor

Geçen hafta sonu oynanması gereken Çanakale Dardanelspor maçının ertelenmesi sonrası Diyarbakırspor'da dikkatler deplasmanda oynanacak olan Eyyüpspor maçına çevrildi.

14.10.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eyyüpspor maçı için futbolculularına idmanlar nedeniyle izin vermeyen Diyarbaırspor'da deplasmanda oynanacak olan karşılaşmanın idmanları sürüyor.

Teknik Direktör Fethi Çokkeser yapıtIğı açıklamada, "Futbolcularımıza izin vermedik, tesislerimizde kuvvet çalışmalar yaptık. Seyrantepe'deki tesislerimizde koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından teknik taktik çalışmaları yaptık. Haliyle deplasmanda oynayacağımız Eyyüpspor maçını kazanıp haftayı karlı kapatmak arzusundayız" dedi.

Öte yandan Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, "Seyrantepe tesislerimizde bulunan çim sahamız yeniden bakıma alındı eksikleri giderildi. Söz konusu idman sahasının bakıma alınması ve bitirilmesi Teknik heyeti ve futbolcuları sevindirdi. Bununla birlikte Atatürk stadının çim zeminin ertelenen Çanakale Dardanel maçının oynanmaması nedeniyle bakımdan geçirildi" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Eyyüpspor Deplasmanına Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement