Erman Toroğlu, Fatih Terim'i sert eleştirdi: Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu, Fatih Terim'i sert eleştirdi: Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti

Galatasaray'ın Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Fatih Terim'i eleştirdi. Toroğlu yaptığı yorumda, "Galatasaray'da Fatih Terim istifa sesleri var. Bazı beyanatlar verip, bazı şekilde konuşursan, eski başkana inat bazı şeyler yaparsan, başkanı göndereyim diye bir şeyler yaparsan, Fatih Terim, seni de gönderirler. Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti" dedi.

19.09.2021 20:32  Güncelleme: 01:01

Galatasaray, Süper Lig'de ilk yenilgisini Alanyaspor'a 1-0 kaybederek aldı. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fatih Terim'i sert sözlerle eleştirdi.

"FATİH TERİM, SENİ DE GÖNDERİRLER"

A Spor'da konuşan Toroğlu, "Galatasaray'da Fatih Terim istifa sesleri var. Bazı beyanatlar verip, bazı şekilde konuşursan, eski başkana inat bazı şeyler yaparsan, başkanı göndereyim diye bir şeyler yaparsan, Fatih Terim, seni de gönderirler. Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti. Seyirciye bağırmasın diyorsun, acaba bundan önce seyirciyi bağırtma için etkisi var mıydı? Odaya giderken gördüm, Fatih'e laf attılar, tam bir şey derken kamera kesti. Bırak, Fatih Terim'in suratını ben göreyim. Bazı arkadaşlar diyor ki, Fatih Terim gibi antrenörler çekmeyin diyormuş, onlar da çekmiyormuş" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu, Fatih Terim\'i sert eleştirdi: Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti

Son Dakika Spor Erman Toroğlu, Fatih Terim'i sert eleştirdi: Sultan Süleyman büyüktü, o da gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emrah Gulsuren: Fatih Terim bu takıma yıllarını verdi sen önce ayna dan kendine bak ondan sonra da haddi ni bil fatih terim gibi bir insana laf söylemek senin haddin değil ve Fatih Terim senin gibi yalaka bir insan değil bir de aspor da gevezelik yapıyorsun 9 6 Yanıtla
  • Alper006 : Erman Toroğlu önüne geleni gönderiyorsun maşallah kimsenin yeri garanti değil ki bir bakmissin Erman bey sende gidiverirsin değil mi yani 10 3 Yanıtla
  • Funda Derindağ: akıllı ol erman 1 2 Yanıtla

Advertisement