Eto'o'nun Menajeri, Beşiktaş İçin İstanbul'a Gelecek - Son Dakika
Spor

Eto'o'nun Menajeri, Beşiktaş İçin İstanbul'a Gelecek

Eto\'o\'nun Menajeri, Beşiktaş İçin İstanbul\'a Gelecek

Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun menajeri, Beşiktaş'la görüşmek için gelecek hafta İstanbul'a gelecek.

23.04.2014 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer hazırlıkları şimdiden başlarken siyah beyazlılar dünya yıldızlarına göz dikti.

HEDEF: YENİ STATLA ÇITA ATLAMAK

Sezon başında ve ara transfer döneminde taraftarı heyecanlandıracak yıldız transferine gerek görmeyen siyah beyazlı yönetim, yeni stadın da hazır olmasıyla birlikte önümüzdeki sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

ETO'O'NUN MENAJERİ GELİYOR

Chelsea'nin Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o için transfer girişimlerinde bulunan Beşiktaş'ın, başarılı futbolcunun menajeri ile görüşeceği ifade edildi. Lig TV'nin haberine göre Eto'o'nun menajeri gelecek hafta İstanbul'a gelerek siyah beyazlı yöneticilerle pazarlık yapacak.

Sezon sonunda Chelsea ile olan sözleşmesi biten Eto'o'nun yanı sıra orta saha ve savunmaya da takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar bu bölgelere yapılacak transferler için arayışlarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eto'o'nun Menajeri, Beşiktaş İçin İstanbul'a Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ahmet Y.: Quaresma yazmasını öğren sonra bize kattığı faydayı öğren daha sonrada onun yokluğunda nasıl olduğumuzu ve şimdiki takımındaki formuna bak sonra mesaj at muhalefet olma 2 1 Yanıtla
    Burak: Quaresma nasıl bir katkı yaptı acaba çok merak ediyorum :( onun mevkisinde oynayan olcay bile ondan daha iyi katkıda bulundu uza şimdi. 0 0

Advertisement